Środek sezonu to czego oczekiwać?Las3k_91 Ldz pisze:Mam wrażenie, że tak tanich Glorek FR ostatnimi czasy nie ma.
Panowie a jak na tulejki narzekacie to zobaczcie ile na zachodzie kosztują i skonczy sie dyskusja

Przepraszam, za mocnych słów użyłem, jakoś mi się hejterstwo udzieliłoquilong pisze:
Anałana - spokojnie chciałem tylko "uszczypać" kolegę, żeby nie używał tak mocnych słów. Ramy nie kupił bym z wielu względów, ale po co mam o tym pisać skoro tylko rozgorzeje dyskusja w której każdy będzie wiedział lepiej czego mi potrzeba . Na glorce fr w rozmairze s w 2011 Smooter zdobył 4 miejsce na MP w kategorii hobby junior - na pewno objechał nie jednego gościa na IH, Trek'u, czy Omenie - po prostu rower sam nie pojedzie jak pewnie dobrze wiesz. Pozdrawiam
Edit:
Geo omena(z Twojej strony):
BB- 366mm (lub 362, na obrazku pisze co innego niż w tabeli )
HA- 65*
WB-1149mm
Geo Glory FR S + offset:
BB-359mm
HA-65.5*
WB-1135mm
Omen ma minimalnie lepsze geo od Glory Fr, skoro Glory FR jest tak beznadziejna to znaczy, że omen jest tylko minimalnie mniej beznadziejny (żart logiczny)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości