[Amor]Do FR za ok 1000zl
-
- Kontakt:
[Amor]Do FR za ok 1000zl
Siemka!
Tak jak w tytule, mam dylemat jaki kupic amortyzator do wyzej wymienionej dyscypliny.
Narazie zasanawialem sie nad jakimis 66/domainem.
Starowka 1,1/8 cala.
Do wydania mam maxx 1000zl, co doradzacie.
PS:Jezli ktos ma cos na sell to pw badz gg 37371720
Tak jak w tytule, mam dylemat jaki kupic amortyzator do wyzej wymienionej dyscypliny.
Narazie zasanawialem sie nad jakimis 66/domainem.
Starowka 1,1/8 cala.
Do wydania mam maxx 1000zl, co doradzacie.
PS:Jezli ktos ma cos na sell to pw badz gg 37371720
66 rc2x 2007 i tyle w temacie tak naprawdę... Do freeride'u, jak dla mnie nie ma lepszego amora (w tym budżecie oczywiście).
Przez ostatnich parę miesięcy przewinęło się np. przez allegro kilka fajnych sztuk, a ogólnie za tysiaka idzie znaleźć egzemplarz w naprawdę fajnym stanie.
Przez ostatnich parę miesięcy przewinęło się np. przez allegro kilka fajnych sztuk, a ogólnie za tysiaka idzie znaleźć egzemplarz w naprawdę fajnym stanie.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
Ja mam 66 RCV 2008, jeżdżę FR i sobie chwalę
(tak wiem każdy chwali co ma, ale za tą kasę spodziewałem się czegoś gorszego)
Kumpel ma domaina i średnio mi się na nim jeździło. Głównie przez brak możliwości odpowiedniego dopasowania twardości. I odrazu zaznaczam, że nie da się tego robić za pomocą oleju
Asysty w 66 są bardzo pożyteczne 

Kumpel ma domaina i średnio mi się na nim jeździło. Głównie przez brak możliwości odpowiedniego dopasowania twardości. I odrazu zaznaczam, że nie da się tego robić za pomocą oleju

z nowych jeszcze rst storm,sam do niego się przymierzam,ewentualnie storm air który waży jedynie 2,4kg,nie piszcie że rst to złom,bo widelce się już poprawiły,a storm kosztuje te 800-1100 zł na allegro,więc ta cena znikąd się nie wzięła (domain kosztuje 1100 zł i z tego co CZYTAŁEM jest to amor na 1 rok przy używaniu do fr,zresztą widac to bo na allegro często stoją nowe ściągnięte z nowych rowerów,a skoro je ściągają z rowerów i stawiają nawet po 600 zł to chyba jakiś powód jest) jeszcze masz nówkę 55 2010 za 1350 zł na allegro i używki w dobrym stanie są po 700-800 zł,jednak gdy nie boisz się używek i umiesz zrobić serwis w razie czegoś to 66 chyba najlepszy,tylko szukac trzeba
.

Domain na 1 rok w fr? Dobre sobie... Ja swój użytkuje przez przeszło półtora roku w fr/dh i śmiem sądzić, że jego czas jeszcze długo nie nadejdzie
A narzekać na pracę można jeśli nie umie się wykonać przy nim podstawowych czynności serwisowych, wtedy faktycznie amor szału sobą nie prezentuje, ale jak się go raz na jakiś czas popieści to potrafi się odwdzięczyć 

napisałem dużymi literami CZYTAŁEM,ponieważ czytałem tak w wielu opiniach o domainie 302 u-turn,jego wadą jest też to że trzeba go często pieścić żeby pracował jak amortyzator,rst storm super ta kosztuje 200 zł mniej,a storm air tyle samo co domain i waży 0,6 kg mniej,warto się nad tymi modelami zastanowić