Właśnie kupiłem rame do dualu LF Dragstar. Mam do was- posiadaczy dragstarów parę pytań:
-rama ma jak dla mnie specyficzną geomretrie ponieważ podczas jazdy nie mogę do końca wyprostować nóg
-rama posiada niepokojące mnie spawy w dziwnych miejscach np. przy mocowaniu widełek przedniego amortyzatora
O ja pierdziele :| Wlasnie zwatpiłem we wszystko w co wierzylem!! Oddam sie teraz ascezie by juz wiecej nie czytac takich herezji :P
Jaja sobie robisz czy masz 8 lat i dostales rame na komunie? Jak chcesz sobie wyprostowac nogi to wsiadz na bika od XC i podnies siodełko na 2 metry, a co do spawow to NC....
i powiedz mu że nie możesz nóg wyprostować może ci coś na to poradzo. :D:D:D:D:D:D:D:D a ty tak na serio czy tak poważnie???? :P:P bo seryjnie nie wiem czy sie śmiać czy lać ze śmiechu.
nie no stary jaja ser robisz!!! (chyba) :):):):) a tam w opisie to ty na tym rowerku??? bo jak ty to tam też chyba nie możesz nóg wyprostować;/;/;/ :):):):):):):) <lol>
jesli chcesz miec bardziej wyprostowane nogi to musisz podniesc siodeko na sztycy podsiodBowej o 10-17 cm i to rozwi| problem!
dragstary sa robione za male i trzeba wyciga sztyce, wiem bo tez mam dragstara od pol roku!!!!!!!
co do spawów to masz racje bo sa zle wykonane ale to ich wada fabryczna i jest tak prawie w kazdym dragu, nie jest to przeciez Giant czy Garry Fischer wiec nie ma co sie dziwic!!!!
ty zapis a jaki masz widelec?? bo ja sie boje o glowe ramy jest to glowna czesc nosna wiec ile skoku mozna zastosowac narazie mam mozo co ma 70-140 i ma wsapaniala plynna prace i myslisz ze wytrzyma
nie mozna wstawiac mozo do tak malych ram bo cala sila przenosi sie na przednia czesc konstrukcji. Mozo ma fabrycznie niedostosowane tlumienie, a przy 140 skoku moze rozwalic rame a gwarancja nie bedzie uznana!!!!