Trek Session 88DH 2009 - złamana śruba przy linku
Trek Session 88DH 2009 - złamana śruba przy linku
No co tu dużo mówić. Zepsułem. Wie ktoś gdzie to dostać albo czym zastąpić? Z góry dzięki.
PS. Chodzi tylko o tą urwaną część. Ta druga, z napisem "TORQUE ileśtam" jest ok.
PS. Chodzi tylko o tą urwaną część. Ta druga, z napisem "TORQUE ileśtam" jest ok.
Napisz do Jacka z SSC, jacek@ssc.pl
Na stronie też jest numer na sklep. Co jak co, ale w magazynie powinno im coś zostać. Aha, cena może być lekko zaporowa, ale lepiej sprawdzić
Możesz też zobaczyć na ssc.pl kto w Gliwicach handluje Trekiem, ale przez distro powinno być najszybciej.
Na stronie też jest numer na sklep. Co jak co, ale w magazynie powinno im coś zostać. Aha, cena może być lekko zaporowa, ale lepiej sprawdzić

Możesz też zobaczyć na ssc.pl kto w Gliwicach handluje Trekiem, ale przez distro powinno być najszybciej.
Możesz też zagadać tutaj: http://www.nusiu.pl/sklep/index.php
Może idź w Gliwicach do Fan sport, ja zgubilem w scratchu i u nich zamówiłem, jakieś 3 tygodnie oczekiwania i 60 zł wydatku.
a że chciałem jezdzić w tym czasie taki gość wytoczył mi z brązu, zamiast imbusa było na śrubokręt płaski.
Teraz dalej mam założoną dorabianą śrubę a nowy zestaw leży w razie w.
Wcześniej obdzwoniłem wszystkie zakłady tokarskie i nikt nie chciał się podjąć takiej pierdoły.
a że chciałem jezdzić w tym czasie taki gość wytoczył mi z brązu, zamiast imbusa było na śrubokręt płaski.
Teraz dalej mam założoną dorabianą śrubę a nowy zestaw leży w razie w.

Wcześniej obdzwoniłem wszystkie zakłady tokarskie i nikt nie chciał się podjąć takiej pierdoły.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: