Witam. Mam ważne pytanie do użytkowników forum. Jest szansa że w mieście Mieroszów odbędą się zawody Downtown. Obecnie trwają rozmowy z władzami miasta. Mam dość ciekawą koncepcję na rozgrywanie tych zawodów. Z tego co wiem było by to pierwsze tego typu przedsięwzięcie w Polsce Oto mój pomysł:
- pierwszy przejazd finałowy odbywał by się w godzinach popołudniowych
- drugi przejazd po zapadnięciu zmroku na sztucznie oświetlonej trasie.
- liczył by się łączny czas z obu przejazdów
- trasa byłaby w warunkach miejskich za wyjątkiem startu który byłby 15 metrowym pionem po korzeniach i ziemi.
Proszę o napisanie szczerych opinii co sądzicie o takim sposobie rozgrywania zawodów. Z góry dziękuje za wszystkie komentarze:)
Najbardziej właśnie zależy mi na opinii ludzi którzy jeżdżą bo to dla was ma być coś nowego ale nie chce aby to było jednocześnie jakieś mega utrudnienie. A druga sprawa to myślę że kibicom też by to odpowiadało bo w Mieroszowie nie było jeszcze nigdy imprezy tego typu.
Czy musi byc czas sumowany, nie mowie ze to jakis problem, ale tak na prawde w dziennym przejezdzie moze nie pojsc dobrze, wiec jaki by mial wtedy sens start w nocy... dla funnu
W teori to chyba w Downstairs jest wiecej odcinków ze schodami a w praktyce to każdy nazywa te zawody jak chce. Tak mi sie przynajmniej wydaje ale mogę sie mylić