...podaj dalej info

Kris nie rozumiem waszej ekipki odporosci na krytyke. Ze szkoły też po pierwszej złej ocenie wywialiscie, że musisz im sugerowac że na rowerze mnie nie ma? Zaczniecie budowac lepsze trasy zamiast walczyc z krytyka to bede miał mniej zastrzeżeń. Druga miejscówka na M jakoś słucha opinii i buduje zamiast walczyć z wiatrakami na forach przez co lepiej im to na jakość tras wychodziXkrisX pisze: Norbert (spaced) tak ta sama trasa tyle ze z kilkoma nowościami:D nie rozumiem o co ci chodzi z tą "nie-trasą"? jest szeroko , są profile , słońce nie w oczy , są "wyskocznie" hehe . Trasa do zabawy to nie trasa do ostrego DH , piknik to nie zawody, Myślenice chociaż też na "M" to nie Maribor ... Idź na rower . Pozdro
Ta? A a ja mam to serdecznie w dupie. Jadę tam się pobawić, nie gonić czas. Grill, kiełba, ognisko, wódka... Słyszałeś o czymś takim?Spaced pisze:A co do trasy - widziałem helmety i mam opinie ~20 znajomych z którymi regularnie jezdze i NIKT nie był zadowolony. Kilku przelatywało lądowania hop co jak sie goni czas chyba nie powinno być możliwe. Nie liczy sie, ze są profile i hopy liczy sie jak wszystko jest zrobione.
Co ma wspólnego jakość trasy z cisnieniowaniem sie? Chcesz jechać szybko to dobrze by było by hopy były sensownie usypane. Trasa ciekawa też się przyda. Co jest złego w domaganiu się dobrej trasy kiedy wydajesz własne cięzko zarobione pieniądze? Bo ogólnie to widze, że jesteś oburzony bo jak chce tam jeździć szybko. Chyba o to w tej zabawie chodzi?KubaLaPL pisze:Ta? A a ja mam to serdecznie w dupie. Jadę tam się pobawić, nie gonić czas. Grill, kiełba, ognisko, wódka... Słyszałeś o czymś takim?Nie toleruję ciśnieniowców na miejscówkach. I na szczęście na GSS ich za bardzo nie ma.
Michał jak za tamtą trase odpowiada Joy, a nie wy to nie rozumiem czemu masz z moją opinią problem? Krytykuje trase z Joya. Proste.Schodek pisze:Norbert lobię to jak narzekasz non stop mimo że nawet nie widziałeś tego co powstało...a opinie znajomych są wszelakie...od pozytywnych po negatywne...więc uwzględnij to nim pojedziesz jakieś miejsce...są ludzie co bardzo się cieszą na takie trasy i chętnie po nich skaczą - 20 skoczni na linii to chyba dość fajna sprawa ?? I są tacy co mają uwagi..pomijając fakt że opinia poszła po zawodach Joy a za trasę zawsze odpowiada ORGANIZATOR a nie gospodarz wyciągu...do GSS sporo się zmieni pod kolejką więc zbędny lament i narzekanie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość