Goń Się Sam w Myślenicach ...24.06

Schodek
Kontakt:

Goń Się Sam w Myślenicach ...24.06

Post autor: Schodek »

GOŃ SIĘ SAM – to pierwsza w tym sezonie edycja pikniku z pomiarem czasu. Odbędzie się24.06.2012 (niedziela) w Myślenicach na Górze Chełm. Formuła jest bardzo prosta: !! Ścigasz się sam ze swoim cieniem- czyli ”gonisz się sam”. Na dole dowiadujesz się, jaki masz czas i relaksujesz się dalej w gronie znajomych. Aby nie było tak nudno, to każdy uczestnik zgłaszający swój udział otrzyma kupon gastronomiczny na kiełbaskę, którą sobie upiecze przy ognisku, tak jak lubi. Zapisy gwarantują udział w losowaniu nagród i prezentów od partnerów imprezy. Wpisowe wynosi 40 zł....ktoś chętny na PUMP TRACK ??

...podaj dalej info ;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Dalej ta sama nie-trasa co na joyu była?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Będę :)
Z gówna bata nie ukręcisz.
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

mysle ze frekwencja w 90% bedzie zalezna od pogody - podobnie jak i moja wizyta :D
StinkySanta
Kontakt:

Re: Goń Się Sam w Myślenicach ...24.06

Post autor: StinkySanta »

Hmm wpadłbym wreszcie pojeździć w Myślonach, ale jak tam z trasą to wygląda w końcu? Jakieś foto/helmetcam czy coś?
In Trance We Trust
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

KubaLaPL pisze:
Będę :)
to ja też! ;*
KubaLa
moderator
Kontakt:

boogiel pisze:to ja też! ;*
Myślisz, że na tak brzydkim rowerze pozwolą Ci jeździć?
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Oj Kuba, Ty to zawsze jak dziecko ;)
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

Norbert (spaced) tak ta sama trasa tyle ze z kilkoma nowościami:D nie rozumiem o co ci chodzi z tą "nie-trasą"? jest szeroko , są profile , słońce nie w oczy , są "wyskocznie" hehe . Trasa do zabawy to nie trasa do ostrego DH , piknik to nie zawody, Myślenice chociaż też na "M" to nie Maribor ... Idź na rower . Pozdro
KubaLa
moderator
Kontakt:

LUBIĘ TO!
Spaced
moderator
Kontakt:

XkrisX pisze: Norbert (spaced) tak ta sama trasa tyle ze z kilkoma nowościami:D nie rozumiem o co ci chodzi z tą "nie-trasą"? jest szeroko , są profile , słońce nie w oczy , są "wyskocznie" hehe . Trasa do zabawy to nie trasa do ostrego DH , piknik to nie zawody, Myślenice chociaż też na "M" to nie Maribor ... Idź na rower . Pozdro
Kris nie rozumiem waszej ekipki odporosci na krytyke. Ze szkoły też po pierwszej złej ocenie wywialiscie, że musisz im sugerowac że na rowerze mnie nie ma? Zaczniecie budowac lepsze trasy zamiast walczyc z krytyka to bede miał mniej zastrzeżeń. Druga miejscówka na M jakoś słucha opinii i buduje zamiast walczyć z wiatrakami na forach przez co lepiej im to na jakość tras wychodzi ;)

A co do trasy - widziałem helmety i mam opinie ~20 znajomych z którymi regularnie jezdze i NIKT nie był zadowolony. Kilku przelatywało lądowania hop co jak sie goni czas chyba nie powinno być możliwe. Nie liczy sie, ze są profile i hopy liczy sie jak wszystko jest zrobione.
Ja na prawde miło wspominam myślenice i fajny flow track by się przydał ale to co widze na helmetach i to co slysze o trasie nie zachęca do wydania mojej forsy na tripa.
Bo niestety słońce ale musisz sobie zdać sprawe, że to nie jest zabawa w kto kogo lubi tylko sprzedajesz produkt. Napewno najazdy na potencjalnych klientów pomagają.
KubaLa
moderator
Kontakt:

Spaced pisze:A co do trasy - widziałem helmety i mam opinie ~20 znajomych z którymi regularnie jezdze i NIKT nie był zadowolony. Kilku przelatywało lądowania hop co jak sie goni czas chyba nie powinno być możliwe. Nie liczy sie, ze są profile i hopy liczy sie jak wszystko jest zrobione.
Ta? A a ja mam to serdecznie w dupie. Jadę tam się pobawić, nie gonić czas. Grill, kiełba, ognisko, wódka... Słyszałeś o czymś takim?
Nie toleruję ciśnieniowców na miejscówkach. I na szczęście na GSS ich za bardzo nie ma.
Spaced
moderator
Kontakt:

KubaLaPL pisze:Ta? A a ja mam to serdecznie w dupie. Jadę tam się pobawić, nie gonić czas. Grill, kiełba, ognisko, wódka... Słyszałeś o czymś takim?Nie toleruję ciśnieniowców na miejscówkach. I na szczęście na GSS ich za bardzo nie ma.
Co ma wspólnego jakość trasy z cisnieniowaniem sie? Chcesz jechać szybko to dobrze by było by hopy były sensownie usypane. Trasa ciekawa też się przyda. Co jest złego w domaganiu się dobrej trasy kiedy wydajesz własne cięzko zarobione pieniądze? Bo ogólnie to widze, że jesteś oburzony bo jak chce tam jeździć szybko. Chyba o to w tej zabawie chodzi?

Zreszta też lubie lajtowe zawody, nie mam cisnienia na sciganie się per se ale chce dobrą trase gdzie jak sie zbuzuje ze znajomymi to wiem, że ogarnie. Nikt przeciez nie bedzie na ciebie krzyczeć za to, że jedziesz wolniej wiec gdzie ty widzisz problem chłopie?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Ja nie widzę problemu. Ja przyjadę na GSS i choćby trasa była gorsza niż gdzie indziej to będę się bawił lepiej.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...trasa do zabawy,bez spiny,na relaksie...dla "zawodowców" polecamy Koninki i tamtejsze "płaskie" trasy w lesie...

Na helmecie można sobie ocenić jedno a z koła wyjdzie drugie...ziomki pojechały do "Szamperi" bo im się wydawało że trasa w zasięgu po tym jak helmeta widzieli,na miejscu okazało się że sprowadzali rowery po trasie bo kamera ich okłamała...jeden lubi turbo dzidę na przypale na wprost,a drugi lubi flow i zabawę...jeden będzie wiecznie marudził i narzekał a drugi będzie się cieszył z tego co ma w okolicy...nic na siłę...trasa pod kolejką to jedna z tras dostępnych w Myślenicach...jest jeszcze stara pucharówka po grzbiecie,jest ambonka fryrajdowa,jest snickers,jest contestowa i jest też kilka innych wariacji w lesie więc nie ma co płakać że nic nie ma ciekawego w rejonie...

Norbert lobię to ;) jak narzekasz non stop mimo że nawet nie widziałeś tego co powstało...a opinie znajomych są wszelakie...od pozytywnych po negatywne...więc uwzględnij to nim pojedziesz jakieś miejsce...są ludzie co bardzo się cieszą na takie trasy i chętnie po nich skaczą - 20 skoczni na linii to chyba dość fajna sprawa ?? I są tacy co mają uwagi..pomijając fakt że opinia poszła po zawodach Joy a za trasę zawsze odpowiada ORGANIZATOR a nie gospodarz wyciągu...do GSS sporo się zmieni pod kolejką więc zbędny lament i narzekanie...

..nie wiem o co Ci chodzi z tymi skoczniami ? sa optymalne i nikt nie narzekał że sa za małe.zawsze ktoś coś przeleci na płaskie ale i tak większość się mieściła w wymiarach bezpiecznych...na suchym latane było wszystko po za ostatnim 15m stołem - nie miał zrobionego wybicia jeszcze - a co do prędkości na trasie - musisz być demonem prędkości skoro ta jest zbyt wolna dla Ciebie ??

( nie mam zamiaru sie przepychać słowem z Tobą więc uszanuj to i ciesz się pogodą )

pozdro i bez ciśnienia
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Spaced
moderator
Kontakt:

Schodek pisze:Norbert lobię to jak narzekasz non stop mimo że nawet nie widziałeś tego co powstało...a opinie znajomych są wszelakie...od pozytywnych po negatywne...więc uwzględnij to nim pojedziesz jakieś miejsce...są ludzie co bardzo się cieszą na takie trasy i chętnie po nich skaczą - 20 skoczni na linii to chyba dość fajna sprawa ?? I są tacy co mają uwagi..pomijając fakt że opinia poszła po zawodach Joy a za trasę zawsze odpowiada ORGANIZATOR a nie gospodarz wyciągu...do GSS sporo się zmieni pod kolejką więc zbędny lament i narzekanie...
Michał jak za tamtą trase odpowiada Joy, a nie wy to nie rozumiem czemu masz z moją opinią problem? Krytykuje trase z Joya. Proste.
A co do znajomych, nie wiem jak twoi. Z moich nikt (słownie ZERO osób) nie był zadowolony. Jasne jedna osoba mówi mi ze slabo to mnie to nie przekona ale ludzie, z którymi jeżdze mają do mnie podobne opinie i podejscie do jazdy więc jak wszyscy mi mówia, że im nie leżało to im ufam. Uwzgledniam opinie ludzi, którym ufam bo niestety taki test miejscówki to nie jest za darmo. Wybudujecie coś co mnie zajara to chętnie wpadne i sam wiesz, że chwalić miejscówki potrafie bo mi za plecami dobrze za jedną miejscówke ciśniesz. Tylko wiesz, jak mi wszyscy znajomi odradzaja, a na helmecie wyglada słabo to ja nie czuje potrzeby testowania bo takie testy kosztują niestety pieniądze ;)

I nie narzekam non stop. Jest sporo miejsc, które mi leżą. Po prostu jakoś jesteś (i kris widocznie też) strasznie na krytyke wrażliwy. Do Koninek czy Wisły miałem jakieś uwagi ale ogólnie trasy mi podchodziły ale też z tego wielkie halo robiłeś. Wiecej dystansu, mniej buzacji.
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

Norbert :* nie jestem na krytyke wrażliwy , nie lubie jak ktoś ocenia coś jak sam nie widział itp. był taki serial co chłopak mówił do Taty ze jego kolega powiedział ,że tata powiedział , że jego znajomy powiedział itd. Stary wpadnij pogadamy , posmigamy . Co do krytyki to duzo osób może ci powiedzieć że słucham cały czas , biore do serca wszysko co rózni ludzie mówią i każdy błąd staramy sie poprawiać od razu jeżeli jest to tylko możliwe. Uwagi są potrzebne i te dobre i te złe. Chodźmy na rower ! Zapraszam jutro do Koninek!
KubaLa
moderator
Kontakt:

Podrzućcie helmeta, bo kumpla próbuję wyciągnąć na enduraku ;)
KTM_81
Kontakt:

Post autor: KTM_81 »

He He nie wypowiadalm się na pewne tematy, ale... SPACED chyba ten sport to uniwersalizm trasy sa różne. Ty tylko wypowiadasz sie o trasach na ktorych coś skoczycz i ten magiczny zachod - ja tego nie kwestionuje, z roku na rok jednak u nas sa coraz to lepsze trasy, ale nie dla Ciebie. Troche mi to zalatuje francuskim pieskiem, ktoremu zawsze cos nie pasuje. A to hopy bee a to profile nie tak, człowieku wiecej fanu i nie mow mi tu o tym ze trasy sa niebeezpieczne, bo wszedzie mozna sie rozwalic. W tym sporcie jak dla mnie liczy sie przekraczanie własnych ograniczen i różnorodność. Zawsze myslalem ze osoby napierajace w ta dziedzine sportu to twarde chłopaki a nie narzekajace i szukajace wymowek . PEACE ;)
ODPOWIEDZ