LF Dragstar
-
- Kontakt:
[b]Wojciechu[/b] ja cie co ty adminem czy czym stam innym byles i co z tego powodu mam ci zdjecie zrobic .co z tego ze dales mi bana mialem kilka kont wiec na zlosc mi nie zrobiles cfaniaczku:P a jesli blokowales po IP to zycze powodzenia. moge je zmieniac co 10 sec. wiem ze zazdroscisz mi fajnych swiecacych paskow na oponach za to ty masz pewnie laserowa kola z allegro. Odwal sie od Zapisa
[b]wookie85[/b] czemu usunalem bo mialem kaprys, jak bys sie przypatrzyl to raz bylo a raz nie, teraz mam cos innego.
[b]wookie85[/b] czemu usunalem bo mialem kaprys, jak bys sie przypatrzyl to raz bylo a raz nie, teraz mam cos innego.
.::TIC::.
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
buhehe wiedzialem ze to ty :P wali mnie to ile masz ajpi ja mialem frajde mogac wpisac na liste bananow wszystkie twoje adresy email jkakie podales nicki itd... ehh stare dobre czasy... a rzeczywiscie zazdroszcze ci koszulki i opon nie mam tu w okolicy takich pajacow wiec bylbym pierwszy :D
a zdjec mi nie rob bo jak patrze na twoje to niechcialbym miec takich :P no chyba zebym zalozyl jakies bermudy, sandalki i bujal garba po chodnikach :D ale i tak za malo sie swiece :(
a zdjec mi nie rob bo jak patrze na twoje to niechcialbym miec takich :P no chyba zebym zalozyl jakies bermudy, sandalki i bujal garba po chodnikach :D ale i tak za malo sie swiece :(
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Wojciechu!!!
To ze kiedys byles prawie jakims pseudo adminem wcale mi nie imponuje! Tym bardziej powinienes znac zasady forum! To ze jestes stary rowniez nie jest zadnym argumentem! Nie wiem jak jest u ciebie Wojciehuuu ale ja nie potrzebuje podnosic wlasnego ego poprzez porownywanie wieku mojego z innymi uzytkownikami forum! Jesli nie podoba ci sie temat to nie pisz farmazonów i olej to strumieniem cieplego moczu.
To ze kiedys byles prawie jakims pseudo adminem wcale mi nie imponuje! Tym bardziej powinienes znac zasady forum! To ze jestes stary rowniez nie jest zadnym argumentem! Nie wiem jak jest u ciebie Wojciehuuu ale ja nie potrzebuje podnosic wlasnego ego poprzez porownywanie wieku mojego z innymi uzytkownikami forum! Jesli nie podoba ci sie temat to nie pisz farmazonów i olej to strumieniem cieplego moczu.
zapis
no i kolejne dragi sie sypia...!!!!!!!
U mojego kolegi jest ten sam problem z glowka ktory jest opisany w drugim temacie o LF Dragstar! Dragi sa wykonane poprostu z podlego materialu niskiej jakosci stad wszystkie problemy! Dodam ze nie widzialem jeszcze draga dobrze pospawanego, ktos je spawa w reku po pijaku! Mnie nie stac na gowno wiec kazda rzecz ktora kupie napewno bedzie firmowa i dobrze wykonana! Poprostu lepiej kupic raz a dobrze!
U mojego kolegi jest ten sam problem z glowka ktory jest opisany w drugim temacie o LF Dragstar! Dragi sa wykonane poprostu z podlego materialu niskiej jakosci stad wszystkie problemy! Dodam ze nie widzialem jeszcze draga dobrze pospawanego, ktos je spawa w reku po pijaku! Mnie nie stac na gowno wiec kazda rzecz ktora kupie napewno bedzie firmowa i dobrze wykonana! Poprostu lepiej kupic raz a dobrze!
zapis
Raz a dorze a potem diax i jedziesz... Ludzie czy wy sie w ogóle zastanowiliście co piszecie? PIŁOWAĆ RAME? Zeby opona weszła - to jest najgłupsza rzecz jaką słyszałem w życiu w tym tygodniu. A co jeszcze gorsze to ty piszesz zupełnie poważnie :| Jest to dla mnie nie pojete zeby brac rame a potem ja ciąć co by weszła wieksza guma. A co do jakosci - to kupowałeś po ciemaku czy co? I pytanie o nogi... Stary zanim poszedłeś do skppeu trzeba było przeczytac cos na tym forum i wszystko byłoby jasne.
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos