Puchar Świata #3- Ft. William
Myśle, ze załapałby się na walke o 1 miejsce. Zwalił mu sie napęd przy deer gate, który jest w okolicach 1/5 trasy. A koncówke nawet na kiepskim biegu miał podobną jak Gwin, tylko środek stracił.
Smitha przejazd mnie tez zastanawiał.
Ogólnie chyba czas wywalić Gravesa z ligi. Ogarnał w pmb ale teraz to coś mu nie idzie
Smitha przejazd mnie tez zastanawiał.
Ogólnie chyba czas wywalić Gravesa z ligi. Ogarnał w pmb ale teraz to coś mu nie idzie

-
- Kontakt:
Tak trochę odbiegając od tematu to zdziwiłem sie strasznie że Gwin ma dopiero 24 lata, stawiałem że facet jest grubo po 30. ; )
http://marcin4.pinkbike.com/ PINKBIKE
No i ciekawe zawody:)
Pogoda splatala figla, Gwin, mimo iz nie spodziewalem sie jego zwyciestwa na tej trasie, znowu wyjasnil wszystkich, choc juz nie tak spektakularnie. D
Drugie miejsce Harta tez milo mnie zaskoczylo, liczylem bardziej na wielkoludow z duza lyda, jak Gee lub Minaar.
Bardzo fajnie, ze Hill wraca do wielkiego scigania z 4lokata dzisiejszego dnia.
Ale najbardziej jaram sie 5miejscem Ratboya! Dobrze, ze wreszcie wyszedl mu przejazd.
Poza tym troche zawiodlem sie 2miejscem Rejczel:( Ladnie jechala, prawie jak chlopy i niewiele jej zabraklo...
Pogoda splatala figla, Gwin, mimo iz nie spodziewalem sie jego zwyciestwa na tej trasie, znowu wyjasnil wszystkich, choc juz nie tak spektakularnie. D
Drugie miejsce Harta tez milo mnie zaskoczylo, liczylem bardziej na wielkoludow z duza lyda, jak Gee lub Minaar.
Bardzo fajnie, ze Hill wraca do wielkiego scigania z 4lokata dzisiejszego dnia.
Ale najbardziej jaram sie 5miejscem Ratboya! Dobrze, ze wreszcie wyszedl mu przejazd.
Poza tym troche zawiodlem sie 2miejscem Rejczel:( Ladnie jechala, prawie jak chlopy i niewiele jej zabraklo...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!