Kross sign 15 czy 17 do dirtu lepszy?
Kross sign 15 czy 17 do dirtu lepszy?
Cześć.Padłem przed wyborem ramy .Mam na oku kross sign 15 i 17"
Mam 190 wzrostu więc to nie mało.Miałem wcześcniej rame next monster .Chyba 16" nie jestem pewien. Swojego signa chce uzywac do skakania powiedzmy srednich lotów i chę się uczyc tricków.jaka będzie dla mnie dobra? Moze jest ktos kto ma blisko 190 wzrostu i jakies zdjecia jak wyglada na ramie 15"? Bo czytalem wiece i ludzie pisza ze 15" jest lepsza.
Mam 190 wzrostu więc to nie mało.Miałem wcześcniej rame next monster .Chyba 16" nie jestem pewien. Swojego signa chce uzywac do skakania powiedzmy srednich lotów i chę się uczyc tricków.jaka będzie dla mnie dobra? Moze jest ktos kto ma blisko 190 wzrostu i jakies zdjecia jak wyglada na ramie 15"? Bo czytalem wiece i ludzie pisza ze 15" jest lepsza.
-
- Kontakt:
jak na jakieś tricki to 15,ale przy podjazdach i dłuższych trasach będziesz się bardziej męczył,i będziesz musiał z mocno podwyższonym siodełkiem jeździć,a to dziwnie wygląda na ramce 15 :P ,a tak poza tym to kupujesz całego signa,czy tylko rame,bo jeżeli ramke to lepiej jest dołożyć jeszcze 100 zł i kupić coś normalnego,z normalnymi kątami, bo brzydki jest przez te kąty w sterówce i parę szczegółów, ale malowanie jest fajne.