[Gdańsk]wrzeszcz Potrzebne ręce do kopania
[Gdańsk]wrzeszcz Potrzebne ręce do kopania
Siema
Staramy sie z kumplem coś zdziałać w lesie we wrzeszczu zrobilismy juz jedną dosyć fajną hope i rynne. Zostało do poprawienia kilka hopek. Do zrobienia Drop rynna i hopa. I jak po drodze wpadną jeszcze jakieś pomysły to kopiemy. Kto chętny pisać najlepiej po południu. lub podawać w tym temacie to sie odezwiemy
nr 505 834 961
Staramy sie z kumplem coś zdziałać w lesie we wrzeszczu zrobilismy juz jedną dosyć fajną hope i rynne. Zostało do poprawienia kilka hopek. Do zrobienia Drop rynna i hopa. I jak po drodze wpadną jeszcze jakieś pomysły to kopiemy. Kto chętny pisać najlepiej po południu. lub podawać w tym temacie to sie odezwiemy
nr 505 834 961
Rogala na Oliwie też ostatnio ktoś próbował, niby wszystko jakoś stoi (pewnie właśnie przez brak ambicji do łopaty całe szczęście
), ale burdel zrobili. Ja bym chętnie pomógł, nawet jak rozjebią, to dla samej idei fajnie byłoby coś stworzyć. No i zawsze jakiś trening przy takim machaniu
.
Pisz, kiedy się ustawiacie, ja dosyć dziwnie pracuję, ale postaram się zaangażować.
Pozdrówka!

Pisz, kiedy się ustawiacie, ja dosyć dziwnie pracuję, ale postaram się zaangażować.
Pozdrówka!
Macie czas w piątek bo ja moge iść po 15 . To jest we wrzeszczu przy kortach tenisowych i wyjechać do lasu można od strony burdelu xD "hades". ale jak ktos nie wie to możemy sie spotkać przy np. Galeri Bałtyckiej albo sieci 34 we wrzeszczu albo podawajcie miejsca , które znacie i w które byści trafili.
Ja też się piszę na jutro 18, swojej łopaty nie mam więc jak ktoś ma nadmiarową to ja chętnie.
A na tych miejscówkach na Oliwie jakiś przychlast regularnie rozrzuca gałęzie, w pierwszej chwili myślałem, że same spadają, ale potem patrzę że zbyt regularnie rozłożone. Emeryt to raczej nie jest bo za duże. Leśniczy?
A na tych miejscówkach na Oliwie jakiś przychlast regularnie rozrzuca gałęzie, w pierwszej chwili myślałem, że same spadają, ale potem patrzę że zbyt regularnie rozłożone. Emeryt to raczej nie jest bo za duże. Leśniczy?