nie wiem czy dobry temat,także jak zły to przepraszam i proszę o przeniesienie. A teraz do rzeczy.Szukam spodenek do dh kwota to 300zł.Chciałbym,aby spodenki trochę jednak przetrzymały myślałem nad czymś od royala,tld, jednak to ixs najbardziej mnie przekonują,ma je ktoś może i coś o nich powie?Poradźcie jakieś spodenki do tej kwoty.Z góry dzięki.
Potwierdzam! Wymacałem spodenki Rise II w Kluszkowcach - dobry materiał, dobre wykonanie - sam z chęcią bym kupił (gdyby tylko budżet mi na to pozwalał ). W moim odczuciu lepiej wykonane niż TLD Moto.
Banan725135650 pisze:Potwierdzam! Wymacałem spodenki Rise II w Kluszkowcach
Na kim były jak je macałeś?
Ale fakt, nie spotkałem się jeszcze ze złą opinią nt. ciuchów Stigmy. Może super tanie nie są, ale chyba i tak mają lepszy stosunek cena/jakość niż royal itp.
No i jak dla mnie ładniejsze i mniej oklepane
Witam co do spodenek to polecam galotki O'neal Element bardzo wygodne, posiadaja boczne odpinane usztywniacze na uda, sa przewiewne w ważnych miejscach ale są przede wszystkim bardzo wytrzymałe i trwałe. Tylko cena przekracza twój budżet ale wolałbym dozbierać te 40 zł i cieszyć się porządnymi spodenkami z fajnym design'em.
Pozdrawiam.
Też mam TLD, są wygodne i mają spore kieszenie. Jednak momentalnie rozporek uległ "rozdwojeniu", poodpadały guziki od kieszeni (są jeszcze zamki więc nic nie wypada) i nitki trzymające siateczę odpruły się więc trzeba było przyszyć, innych wad nie stwierdziełem.
Stigma, prócz jakości ma jeszcze jeden atut: elastyczność. Uszyją co chcesz, w jakich kolorach bądź wzorach chcesz i co najważniejsze, szyją na wymiar . Wystarczy się pomierzyć, wymienić kilka maili i w przeciągu 2 tygodni bodajże masz ciuszki w domu.
Jest sens dopłacać do IXS czy pozostać przy tld? Jeśli chodzi o IXS bardziej odpowiada mi kolor,a jeśli chodzi o tld to dużo osób w nich jeździ i póki co prawie wszystkie opinie są bardzo dobre,a o IXS nie słyszałem.