LF Dragstar
zapis - nie imponuje ci?! to straszne... od dzis zamkne sie w sobie, ciesze sie ze nauczyles mnie jak uzywac forum... zawsze myslalem ze taka "madra dyskusja" jaka prowadzisz z tic taciem zasmieca forum a od dzis wiem ze sie mylilem... jakzesz pieknym jest ten dzien...
tic tac to z homontem - moglbys rozwinac bo nie za bardzo zrozumialem co miales na mysli? Moze zacznij od formulowania prostszych zdan i powoli przechodz do coraz trudniejszych mysle ze z czasem uda ci sie formulowac sensowne zdania zawierajace wiecej niz 3 slowa...
a tak zupelnie serio... kupilem draga bo zlamalem hawka.. hmm rzeczywiscie spawy są srednie, ale zobaczymy c ta rama jest warta. Mialem brac hawk pro team dual ale chwilowo nie mam kasy poza tym jakos wole zlamac draga za 400 niz hawka za 1000... no i jakos wole wlozyc pieniadze w auto niz ciagle w rower, nie mam juz co zmieniac, narazie sie trzyma kupy i poki sie bedzie trzymal to wkladam kaske w auto
tic tac - wookie85 rzeczywiscie nie moze sie starac o miano prawdziwego ekstremalnego bikera bo nie jezdzi jak prawdziwy hardcore'owiec w koszuli w ciapy i nie błyska oponami... ehh ta zawisc wszystkich nas skreca z zazdrosci tic tacu. Aha jak chcesz to napisze to prostszymi zdaniami zebys zrozumial sens
tic tac to z homontem - moglbys rozwinac bo nie za bardzo zrozumialem co miales na mysli? Moze zacznij od formulowania prostszych zdan i powoli przechodz do coraz trudniejszych mysle ze z czasem uda ci sie formulowac sensowne zdania zawierajace wiecej niz 3 slowa...
a tak zupelnie serio... kupilem draga bo zlamalem hawka.. hmm rzeczywiscie spawy są srednie, ale zobaczymy c ta rama jest warta. Mialem brac hawk pro team dual ale chwilowo nie mam kasy poza tym jakos wole zlamac draga za 400 niz hawka za 1000... no i jakos wole wlozyc pieniadze w auto niz ciagle w rower, nie mam juz co zmieniac, narazie sie trzyma kupy i poki sie bedzie trzymal to wkladam kaske w auto
tic tac - wookie85 rzeczywiscie nie moze sie starac o miano prawdziwego ekstremalnego bikera bo nie jezdzi jak prawdziwy hardcore'owiec w koszuli w ciapy i nie błyska oponami... ehh ta zawisc wszystkich nas skreca z zazdrosci tic tacu. Aha jak chcesz to napisze to prostszymi zdaniami zebys zrozumial sens
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
wiesz mi sie wydawało ze to troche nie mozliwe że by nie wyprostawac nóg!!! ty mash 5m wys.??? o spawy sie nie martw
gg3508275 POINT RULEZZ
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=2806 rower
-
- Kontakt:
[b]Wojciechu[/b] a tak na serio ten hawk pro team dual to myslisz ze jest warty uwagi bo zastanawiam sie nad zakupem NOX'a a z moich obserwacji wynika ze jest to dokladnie to samo (wole ta wersje z reg hakami) podobno gdzies wyczytalem ze te normalne urywaja sie przy mocowaniu hebla i trzeba jakas blache wspawac (byla taka na allegro). z tym homontem to zabraklo jednego slowa (jak) ze cos ci pasuje jak swini homonto.
[b]wookie85[/b] ty chyba jestes jakis nie teges ze chcesz sie ze mna spotykac:/
[b]xander[/b] nie wscikaj sie!!!!!!!!! twoj drag jest spoko to tego goscia z pruszkowa peka
[b]wookie85[/b] ty chyba jestes jakis nie teges ze chcesz sie ze mna spotykac:/
[b]xander[/b] nie wscikaj sie!!!!!!!!! twoj drag jest spoko to tego goscia z pruszkowa peka
.::TIC::.
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
tic - hawki sa okej, ja mialem wersje do xc na ktorej smigala reprezentacja polski w 2002 i wytzrymal 2 lata z dwupolkami w tym rok z JrT 03 i dwoma dx32. Ofkoz na tarczach. Jesli wersja do XC wytrzymuje tyle to mysle ze spokojnie mozna kupic wersje do duallu. Co do tego wzmocnienia to jest to rama mojego kolegi [ta na allegro]. Ją wlasnie mialem kupowac. Ona ponoc nie pekla a wspawal bo zobaczyl ze u kogos pekla. Jesli stac cie na rame z tego przedzialu cenowego to wg mnie warto zaryzykowac i kupic
a co do homonta to hmm wciaz uwazam ze odblaskowa koszulka pasowalaby ci do opon :P albo kup taka zeby miala odblaskowe kwiatki :)))))
a co do homonta to hmm wciaz uwazam ze odblaskowa koszulka pasowalaby ci do opon :P albo kup taka zeby miala odblaskowe kwiatki :)))))
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Wojechuuu!
Nie zamykaj sie w sobie! Napisales taki dlugi list ze twoja samoocena powinna wzrosnac o 158,7%, Teraz jestes najfajniejszym gostkiem na DH-forum! Widzialem twoje fotki na www.fajnechlopaki.pl! Sa swietne!
[b]xander[/b]
nie tylko ty masz draga w pruszkowie! Oprocz ciebie ma jeszcze 5osob ktore znam +ja. tzn ja juz nie mam poniewaz dzisiaj odpadla od mojego cala glowka:(
Takwiec mozliwe ze jest jeszcze znacznie wiecej dragow niz te 5 o ktorych wiem!
Nie zamykaj sie w sobie! Napisales taki dlugi list ze twoja samoocena powinna wzrosnac o 158,7%, Teraz jestes najfajniejszym gostkiem na DH-forum! Widzialem twoje fotki na www.fajnechlopaki.pl! Sa swietne!
[b]xander[/b]
nie tylko ty masz draga w pruszkowie! Oprocz ciebie ma jeszcze 5osob ktore znam +ja. tzn ja juz nie mam poniewaz dzisiaj odpadla od mojego cala glowka:(
Takwiec mozliwe ze jest jeszcze znacznie wiecej dragow niz te 5 o ktorych wiem!
zapis