ogólnie o allegro! ;/

AMOEBA
Kontakt:

ogólnie o allegro! ;/

Post autor: AMOEBA »

Ej powiedzcie czy to jest normalne.. miałem ze 3 lata konto na allegro.. same pozytywy i 0 negatywów i pewnego pięknego dnia wchodze na to swoje konto a tu pisze ze zablokowane bo niepelnoletni jestem.. normarnie myslalem ze ich powybijam.. do tego jakos wczoraj zakladalem konto na osobe dorosłom (prawdziwe dane - wszystko jak ma byc) a dziś jush przychodzi mail ze konto zablokowane z powodu fałszywych danych i ze ewentualnie moge przesłać do nich kopie dowodu wtedy mi wlonczom..?? coś tu jest nie tak! ?
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Wszystko sie zgadza, jednym z warunkow bycia uczestnikiem Allegro jest pelnoletnosc. Konto musi byc zarejestrowane na osobe pelnoletnia. Jesli Ty nie jestes to Ci po prostu zablokowali konto i juz. Nie dziw sie tez ze w momencie kiedy probowales zalozyc konto na ktoregos z twoich rodzicow poddali watpliwosci twoja wiarygodnosc. Rownie dobrze moglbys wymyslic sobie jakiegos osobnika podac swoje dane itd. Nazwali to "falszywymi danymi" gdyz nie maja mozliwosci zweryfikowania danych. Nie zadzwonia przeciez Ci do domu i spytaja " Dzien dobry my dzwonimy z Allegro czy pod tym adresem mieszka taka a taka osoba" Po prostu wyslij im kopie dowodu to potwierdzi twoje dane i juz. Nic nie jest nie tak, po prostu musza miec pewnosc i tyle.
n0 ridE n0 fUN
AMOEBA
Kontakt:

no dobra szukałem do nich telefonu.. to nie ma jest tylko fax.. wienc mhm jakos dla mnie jest to nie powazne podejscie..
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

ja mam od dwóch lat, jestem niepołnoletni...i jakoś mi nie zablokowali.
I na allegro nie ma warunku bycia pełnoletnim..duzo moich znajomych jest niepełnoletnich i jakoś im nie zablokowali... :/
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ale i tak jak zaklada sie konto trzeba na osobe pelnoletnia bo numer dowodu sie podaje....napisz mail do nich to ci pdadza numer telefonu pzdr
www.mm-foto.pl
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

na allegro trzeba być pełnoletni przeczytajcie sobie regulamin...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Nie przejmuj się (łatwo mówić). Te typy tak mają. Mnie dla odmiany zablokowali pewnego pięknego dnia konto bo napisali, że "złamałem regulamin allegro". Oczywiście nie napisali dlaczego. A potem dostałem maila, że jakiś koleś, z którym w życiu nie miałem do czynienia ani niczym nie handlowałem napisał do nich że DOSTAŁ już ode mnie przedmiot i jest niezgodny z opisem. Nie byłoby w tym może nic dziwnego, z wyjątekim faktu, że aukcja o której mówił ten koleś skończyła się jakąś godzinę wcześniej.
Op***** ich na czym świat stoi, po czym dostałem odpowiedź, że w poprzednim mailu SZCZEGÓŁOWO napisali mi dlaczego konto zostało zablokowane. Jeżeli ktoś widział takiego maila wcześniej to wie, że jest tam napisane tylko, że "zostały naruszone zasady allegro" i nic więcej. Więc opier**** ich ponownie i po tygodniu mi odblokowali. Oczywiście bez jakichkolwiek wyjaśniej. No comment...
xbiker
Kontakt:

Post autor: xbiker »

Trzeba być pełnoletnim, wszystko jest w regulaminie tylko nie wszystkim się chce go czytać ....
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

a mi zablokowali bo
a) dalem glupia aukcje
b) zablokowali wczesniej moje konto... bo nie podalem danych ...

i nie iwem co zrobic zeby odblokowali
kajdan
Kontakt:

Post autor: kajdan »

allegro jest do dupy no chyba ze chcesz sie czegos szybko pozbyc, a co do kupowania na allegro, ni ch.ja nic juz nie kupie
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

mi tez zablokowali bo jestem niepelnoletni,zalozylem na siostre potem tate mame i dziadka i mi reszte zablokowali i zaczeli ********* ze lame regulamin =\ narazie sprzedaje na koncie kumpla ale pewnie tez mu niedlugo zablokuja =\ allegro sux !
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

mi też kurwa ****** **** wacława pierdolone w dupsko zablokowali bu kurwa niepełnoletni jestem!! zajebać jebanych chuji!! **** im w dupe!!! wiem że niepełnoletni jestem ale kurwa miałem 348 pkt!! same pozytywy ani jednego negatywa!! to kurwa jest zjebane jakieś!! pierdolnięte są te dziwki z allegro!!
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

a ja mam 14 lat i narazie 1 rok i jest spoko:D
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
AMOEBA
Kontakt:

ej rok to ja tesh mialem chyba po 3 latach mi zablokowali.. ;/
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ja mialem konto od pierwszej klasy gimnazujm i im nie przeszkadzalo a teraz kurwy ****** mi blokuja.ale *** jak nie chca kasy za prowizje to niech wachaja ***** ;]
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

pewnie wypelniales ankiete:) moich kilku kumpli teak sie wkopalo;/ gdzie podales swoj wiek:)
Macios
Kontakt:

Post autor: Macios »

HEHEHEHEHHEHEHEHE.......ale mam brechty , ja tez niebyłem i niejestem pełno letni a juz siedze 2 lata na allegro i mam jednego negatywa ale z mojej winy , i 67 pozytywów , i konto nadal mam na prawdziwe dane heheeee:)
Drag 16 :)
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

a wiesz dlaczego ci zablokowali, bo wpisałeś pesel albo bawiłeś sie w pay`u.
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

dokladnie adi ja tak smao mialem..tak jak mowisz..piepotrzebnie sie w PAY'u bawilem..:( i konto poszlo sie pasc
ODPOWIEDZ