ogólnie o allegro! ;/
ogólnie o allegro! ;/
Ej powiedzcie czy to jest normalne.. miałem ze 3 lata konto na allegro.. same pozytywy i 0 negatywów i pewnego pięknego dnia wchodze na to swoje konto a tu pisze ze zablokowane bo niepelnoletni jestem.. normarnie myslalem ze ich powybijam.. do tego jakos wczoraj zakladalem konto na osobe dorosłom (prawdziwe dane - wszystko jak ma byc) a dziś jush przychodzi mail ze konto zablokowane z powodu fałszywych danych i ze ewentualnie moge przesłać do nich kopie dowodu wtedy mi wlonczom..?? coś tu jest nie tak! ?
Wszystko sie zgadza, jednym z warunkow bycia uczestnikiem Allegro jest pelnoletnosc. Konto musi byc zarejestrowane na osobe pelnoletnia. Jesli Ty nie jestes to Ci po prostu zablokowali konto i juz. Nie dziw sie tez ze w momencie kiedy probowales zalozyc konto na ktoregos z twoich rodzicow poddali watpliwosci twoja wiarygodnosc. Rownie dobrze moglbys wymyslic sobie jakiegos osobnika podac swoje dane itd. Nazwali to "falszywymi danymi" gdyz nie maja mozliwosci zweryfikowania danych. Nie zadzwonia przeciez Ci do domu i spytaja " Dzien dobry my dzwonimy z Allegro czy pod tym adresem mieszka taka a taka osoba" Po prostu wyslij im kopie dowodu to potwierdzi twoje dane i juz. Nic nie jest nie tak, po prostu musza miec pewnosc i tyle.
n0 ridE n0 fUN
Nie przejmuj się (łatwo mówić). Te typy tak mają. Mnie dla odmiany zablokowali pewnego pięknego dnia konto bo napisali, że "złamałem regulamin allegro". Oczywiście nie napisali dlaczego. A potem dostałem maila, że jakiś koleś, z którym w życiu nie miałem do czynienia ani niczym nie handlowałem napisał do nich że DOSTAŁ już ode mnie przedmiot i jest niezgodny z opisem. Nie byłoby w tym może nic dziwnego, z wyjątekim faktu, że aukcja o której mówił ten koleś skończyła się jakąś godzinę wcześniej.
Op***** ich na czym świat stoi, po czym dostałem odpowiedź, że w poprzednim mailu SZCZEGÓŁOWO napisali mi dlaczego konto zostało zablokowane. Jeżeli ktoś widział takiego maila wcześniej to wie, że jest tam napisane tylko, że "zostały naruszone zasady allegro" i nic więcej. Więc opier**** ich ponownie i po tygodniu mi odblokowali. Oczywiście bez jakichkolwiek wyjaśniej. No comment...
Op***** ich na czym świat stoi, po czym dostałem odpowiedź, że w poprzednim mailu SZCZEGÓŁOWO napisali mi dlaczego konto zostało zablokowane. Jeżeli ktoś widział takiego maila wcześniej to wie, że jest tam napisane tylko, że "zostały naruszone zasady allegro" i nic więcej. Więc opier**** ich ponownie i po tygodniu mi odblokowali. Oczywiście bez jakichkolwiek wyjaśniej. No comment...
mi też kurwa ****** **** wacława pierdolone w dupsko zablokowali bu kurwa niepełnoletni jestem!! zajebać jebanych chuji!! **** im w dupe!!! wiem że niepełnoletni jestem ale kurwa miałem 348 pkt!! same pozytywy ani jednego negatywa!! to kurwa jest zjebane jakieś!! pierdolnięte są te dziwki z allegro!!