RODI EXCALIBUR czy DARTMOOR RAIDER do DH.
-
- Kontakt:
Spaced - bo jemy dużo mięsa i mamy masę jak trzeba, a oni tacy wątli w tych rureczkach
W dircie naprawdę ciężko wgniota wyłapać
Magia dużego ciśnienia. 729 jest po prostu miękkie, nawet jeśli szprychy trzymają je w kupie. Rodi, które katowałem ze 2 sezony z tyłu nie ma ani jednego wgniota. Jak chcesz mocną obręcz pod dętkę, zostaje tylko Trialpimp jak dla mnie.
Kuba - pewnie podróbę miałeś albo kiepski rocznik. 2005 nie do zajebania, mam jeszcze jedną w bunkrze na zapas i wojnę atamową
Co do tematu - nowe koła bym składał na Raiderach. Ale jak te "gówniane" Rodi się trzymają, to nie widzę sensu kombinować. Przecież i tak się zaraz rozlecą i nie będzie trzeba zadawać pytań typu "czy warto zmienić".

W dircie naprawdę ciężko wgniota wyłapać

Kuba - pewnie podróbę miałeś albo kiepski rocznik. 2005 nie do zajebania, mam jeszcze jedną w bunkrze na zapas i wojnę atamową

Co do tematu - nowe koła bym składał na Raiderach. Ale jak te "gówniane" Rodi się trzymają, to nie widzę sensu kombinować. Przecież i tak się zaraz rozlecą i nie będzie trzeba zadawać pytań typu "czy warto zmienić".

http://allegro.pl/dartmoor-raider-novat ... 89301.html
w tym sklepie możesz jeszcze poskładać inne koła w normalnej cenie,na osi qr20 też powinno się dać złożyć
w tym sklepie możesz jeszcze poskładać inne koła w normalnej cenie,na osi qr20 też powinno się dać złożyć