wycena ramy

steryd
Kontakt:

wycena ramy

Post autor: steryd »

czejść :) chciałem wycenić ramę drossinger z damperem manitou radium rl. Jeśli temat w złym dziale to sorka ale nie wiedziałem gdzie to dać :)
Załączniki
DSC03619.jpg
DSC03620.jpg
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

Jest takie pojęcie jak Giełda, i nawet dział na forum też tak samo sie nazywa...

I nie mów że nie znalazłeś bo napewno nie szukałeś ;)
Sell: Rower - Intense M9
steryd
Kontakt:

Wiem że jest taki dział ale giełda to bardziej mi się pasowała do tego żeby ją opchnąć niż zapytać ile kosztuje :)
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

aaa no to sorry, rozumiem że dział dla początkujących pasuje idealnie 8-)
Sell: Rower - Intense M9
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

Nie no gosc jest miesiac na forum dopiero wiec ma prawo nie wiedziec dokladnie co w jakim dziale powinno byc ;p
rama jest warta tyle ile ktos Ci za nia moze zaoferowac :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

steryd pisze:giełda to bardziej mi się pasowała do tego żeby ją opchnąć niż zapytać ile kosztuje
Po co Ci wiedzieć ile jest warta, skoro nie chcesz opchnąć?
steryd
Kontakt:

chce wiedzieć ile kosztuje żeby wystaiwć ją np. na giełde z konkretnom ceną i wiedzieć czy mi się opłaca wogóle sprzedać
zachar
Kontakt:

Post autor: zachar »

sprzedaj tą ramę i nakupuj sobie słowników języka polskiego
steryd
Kontakt:

hmm ciekawa propozycja tylko po co marnować kase na słowniki skoro i tak wiesz co jest napisane
zachar
Kontakt:

Post autor: zachar »

steryd pisze:hmm ciekawa propozycja tylko po co marnować kase na słowniki skoro i tak wiesz co jest napisane
Może po to aby nie być marginesem społecznym, który nie potrafi poprawnie pisać w rodzimym języku?
steryd
Kontakt:

bardzo ciekawe stwierdzenie ale odkiedy przynależnośc do marginesu społecznego polega na popełnianu błędów w pisowni? do twojej wiadomości może i mam problemy z błędami ale znam zasady pisoni i jak bym ciciał to sprawdził bym tekst dwa razy przed wysłaniem, ale są lepsze rzeczy do roboty.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Są lepsze rzeczy do roboty, niż wycenianie Twojej ramy.
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

steryd pisze:bardzo ciekawe stwierdzenie ale odkiedy przynależnośc do marginesu społecznego polega na popełnianu błędów w pisowni? do twojej wiadomości może i mam problemy z błędami ale znam zasady pisoni i jak bym ciciał to sprawdził bym tekst dwa razy przed wysłaniem, ale są lepsze rzeczy do roboty.
To idź porób te lepsze rzeczy zamiast kłucia nas w oczy.
Po co sprawdzać dwa razy skoro przeglądarka podkreśla na czerwono a nawet jak klikniesz prawym to podmienia na prawidłową wersję.
zachar pisze:sprzedaj tą ramę i nakupuj sobie słowników języka polskiego
Zdanie rozpoczynamy wielką literą i kończymy kropką. :evil:
Z gówna bata nie ukręcisz.
steryd
Kontakt:

wogóle to fajnie że piszecie na temat ;) a moja przeglądrka podkreśla prawie wszystko na czerwono nawet ,,na"
KubaLa
moderator
Kontakt:

steryd pisze:wogóle to fajnie że piszecie na temat a moja przeglądrka podkreśla prawie wszystko na czerwono nawet ,,na"
Może jakbyś założył temat w dobrym dziale i zadał pytanie w języku polskim to ktoś by odpowiedział?
steryd
Kontakt:

no to twoim zdaniem jaki jest dobry dział na wycene? wpisz sobie w szukani na forum wycena i zobacz ż eosoby pisały w działach: rowery, serwis, pogaduchy, a w dziale dla początkujących był jeden rower i osoba z tamtego tematu dostał odrazu odpowiedzi bez zbędnych postów.
KubaLa
moderator
Kontakt:

Pomyśl człowieku. To nie boli. Wszystko potrzebujesz na tacy?
steryd
Kontakt:

pomyśl czy jak był bym znawcą rowerowym albo znalazł bym taka rame gdzieś w necie to bym was pytał? szukałem i znalazłem tylko sztywniaka który kosztował 700zł a full to jest inna bajka.
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

steryd pisze:do twojej wiadomości może i mam problemy z błędami ale znam zasady pisoni i jak bym ciciał to sprawdził bym tekst dwa razy przed wysłaniem, ale są lepsze rzeczy do roboty.
Regulamin forum, "Uwagi", punkt 1. :
"PISZ POPRAWNIE!
Piszac posty/tematy staraj sie przestrzegac ogólnej klarownosci wypowiedzi, stylistyki, interpunkcji i przede wszystkim ortografii. Nie zapominaj o znakach interpunkcyjnych i emocji, takich jak "!" i "?", lecz nie naduzywaj ich."
steryd pisze:no to twoim zdaniem jaki jest dobry dział na wycene?
Regulamin forum, "Ważne", punkt 4. :
"TEMATY Z ALLEGRO / SPRZEDAŻ
[...]Na forum obowiazuje calkowity zakaz umieszczania jakichkolwiek ogloszen wlacznie z ogloszeniami "pod przykrywka", czyli np. prosba o wycene roweru. "

Nie wiem na co liczyłeś zakładając ten temat, ale jak mi znalezienie katalogów z ceną tego roweru, cenami nowych ram tej firmy itp. zajęło z minutę to chyba potrafisz sam to zrobić i zdecydować na ile wyceniasz coś, co posiadasz? :|
ODPOWIEDZ