Brak powiadomień na maila

Canderous
Kontakt:

Brak powiadomień na maila

Post autor: Canderous »

Witam, mam taki problem że na maila nie przychodzą mi powiadomienia o odpowiedziach użytkowników w moich postach, w postach w których się wypowiedziałem, lub je obserwowałem, oraz nie przychodzą informacje gdy otrzymuję pw. Również w przypadku pw, nie otwiera się nowe okienko gdy akurat jestem na forum. Mam włączone opcje nowego okienka w przypadku pw i "domyślnie informuj mnie o odpowiedziach".

Jest to dość uciążliwe, bo muszę zostawiać sobie karty, lub zakładki w przypadku tematów i co jakiś czas odświeżać. Czy wszyscy tak mają, czy to z moim kontem jest coś nie w prządku ?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Bzdura, wystarczy, że klikniesz w zakładkę 'zobacz swoje posty'. Wyświetli Ci wtedy wszystkie tematy, w których coś pisałeś z adnotacją czy jest nowy post, czy nie. A brak powiadomień na @ to moim zdaniem błogosławieństwo.
Z gówna bata nie ukręcisz.
Canderous
Kontakt:

Post autor: Canderous »

zaglądam na forum głównie wtedy kiedy potrzebuję, nie siedzę non-stop, a korzystam z klienta poczty i majla używam jak niektórzy gadu gadu, więc jeśli ktoś coś napisze, po prostu wiem kiedy forum odwiedzić ;)
ODPOWIEDZ