steryd nie kłóć się z ludźmi bo daleko takim sposobem nie zajedziesz

Ok. Będę teraz zwracał większą uwagę na błędymiki_ck pisze:Regulamin forum, "Uwagi", punkt 1. :"PISZ POPRAWNIE!Piszac posty/tematy staraj sie przestrzegac ogólnej klarownosci wypowiedzi, stylistyki, interpunkcji i przede wszystkim ortografii. Nie zapominaj o znakach interpunkcyjnych i emocji, takich jak "!" i "?", lecz nie naduzywaj ich."
miki_ck pisze:Nie wiem na co liczyłeś zakładając ten temat, ale jak mi znalezienie katalogów z ceną tego roweru, cenami nowych ram tej firmy itp. zajęło z minutę to chyba potrafisz sam to zrobić i zdecydować na ile wyceniasz coś, co posiadasz?
To nie dla mnie ja jestem cały czas na luzie bez niczegoMichal9999 pisze:steryd nie kłóć się z ludźmi bo daleko takim sposobem nie zajedziesz Weź bongo, trochę stuffu i wyluzuj
wielkie dziękijoncek pisze:Nówki sztuki chodzą po ~600 euro, więc biorąc pod uwagę, że rama jest używana i jest to starszy model, to myślę, że wziąłbyś za nią do 1000zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości