Skoczyłem na omedze t4 z 4m na płaskie(podwujne schody zabardzo się rozpędziłem i je przeleciałem)i niępopękał a skoczyłem z ok 3m na hopie na płaskie i jebła korona w 5 miejscach teraz już w 6 bo ją dzisiaj pokatowałem
Xprot rozpieprzaja mnie takie akcje to wartko leci gadka o dropach itp a tu se ino xprot wyskakue hahahahah z linkiem gdzie jest..................i to jest jego wypowiedz hahahahaaaa i masz racje ziaaaam pozdro kolo wwyjebany jest no hehehaa
ps.mam specyficzne poczucie humoru ;]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
popieram wypowiedz x-prot'a...
i napisz gdzie te schody znalazles i pokaz ich zdjecia...jak zaczynalem jjezdzic to tez lubialem wyolbrzymiac rozne rzeczy...z 1m sie robilo 2m...2m nagle stawaly sie 3 metrami...etc.
przypuszczam ze u Ciebie tez sie tak dzieje :]
bo przy skoku z 4m na plaskie to bys z takim amorem w szpitalu lezal
:*
[quote="pałka13"]Skoczyłem na omedze t4 z 4m na płaskie(podwujne schody zabardzo się rozpędziłem i je przeleciałem)i niępopękał a skoczyłem z ok 3m na hopie na płaskie i jebła korona w 5 miejscach teraz już w 6 bo ją dzisiaj pokatowałem[/quote]
Jak ja nie cierpie tego wyolbrzymiania - stary powiedz ze skoczyles 1,5 m na plaskie i jest spox bo z 4m to nawet trialowcy maja problemy a oni maja technike i nie polegaja na amorze
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687