Wybór hamulców: avid elixir cr / avid juicy 7 / code?
-
- Kontakt:
Ja od sb mogę dodać tyle, maiłem code 07r, strokery ace, code r 2011, i teraz mam elixiry 7, wg mnie elixiry maja wystarczającą siłe, oraz są w miare lekkie, ja kupiłem nowe za 700zł(kpl z tarczami) i od zakupu nawet mi przez myśl nie przeszło żeby je zmienić, co do xt to może fajne heble ale do xc, mialem to w ręce bawiłem się, ponieważ przelewałem nowy zestaw, na pierwsze odczucie to to samo co inne shimano, może po dotarciu coś lepiej,
może pod ? >>> http://www.pinkbike.com/photo/6576525 

A może w tej cenie znalazłbyś coś z Hope'ów. Jak dobrze poszperasz,to w 1k powinieneś się zamknąć 
Ja z moich v2 jestem zadowolony, ale ich za 1k nie dostaniesz. Może jakieś m4?
A co do tanich hamulców, to może Promax Hornet?
W weekend miałem okazję przejechać się na nich. Powiem szczerze, że kultura pracy mnie rozwaliła. Hamowały dobrze (tarcze 160). Sztywność zacisku powalała (klamką nie szło dojść do końca skoku) - cholery sztywniejsze od Hope'ów
Nie wiem tylko jakby się sprawowały w górach...
Cena za komplet P+T <300 zł

Ja z moich v2 jestem zadowolony, ale ich za 1k nie dostaniesz. Może jakieś m4?
A co do tanich hamulców, to może Promax Hornet?
W weekend miałem okazję przejechać się na nich. Powiem szczerze, że kultura pracy mnie rozwaliła. Hamowały dobrze (tarcze 160). Sztywność zacisku powalała (klamką nie szło dojść do końca skoku) - cholery sztywniejsze od Hope'ów

Nie wiem tylko jakby się sprawowały w górach...
Cena za komplet P+T <300 zł
-
- Kontakt:
miałem też hopy moto v2, nie wiem może trafiłem na jakiś ujowy model ale nie działały tak jak się spodziewałem
może pod ? >>> http://www.pinkbike.com/photo/6576525 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: