Jest problem!
W poniedziałek 25.06 odbywają się Akademickie Mistrzostwa Polski w żeglarstwie. Niestety wypadły w terminie sesji i niestety niewiele osób może się na szybko stawić. Problemem jest to, że łódki mamy w Pierkunowie a do godziny 17 muszą znaleźć się w Wilkasach! Łódki niestety trzeba wynieść z hangaru, otaklować i przepłynąć do Wilkas. Ja z kumplem będziemy w Pierkunowie już od rana, ale sami sobie nie damy rady.
Potrzebujemy pomocy, każda para rąk się przyda, niekoniecznie potrafiąca żeglować. Byłby ktoś w stanie pomóc?
Zawody bardzo ważne, bo ostatnie w sezonie i jeśli wystartujemy to wskoczymy na wyższe miejsce w klasyfikacji generalnej Proszę!
Wielka prośba do ludzi z okolic Giżycka!
Wielka prośba do ludzi z okolic Giżycka!
Z gówna bata nie ukręcisz.
Nie możecie wziąć motorówki z bazy i pociągnąć je wszystkie na raz? Po osobę na łodzi za sterem albo na bogato po dwie dla bezpieczeństwa. Czy może nie pozwolą wam bo uprawnień nikt nie ma?
Przecież załogi chyba macie kompletne, a otaklowanie łodzi(dwie? czy cztery bierzecie?) to chwila o ile nikt nie pochował z dupy po tych hangarach części...
Czy ja może nie kumam jak to się ma odbyć.
Przecież załogi chyba macie kompletne, a otaklowanie łodzi(dwie? czy cztery bierzecie?) to chwila o ile nikt nie pochował z dupy po tych hangarach części...
Czy ja może nie kumam jak to się ma odbyć.
Są dwie osoby. Obaj uprawnienia mamy.pietryna pisze:Nie możecie wziąć motorówki z bazy i pociągnąć je wszystkie na raz? Po osobę na łodzi za sterem albo na bogato po dwie dla bezpieczeństwa. Czy może nie pozwolą wam bo uprawnień nikt nie ma?
Załogi są kompletne na wtorek, na regaty.pietryna pisze:Przecież załogi chyba macie kompletne, a otaklowanie łodzi(dwie? czy cztery bierzecie?) to chwila o ile nikt nie pochował z dupy po tych hangarach części...
Łodzie są dwie, każda waży 290 kg. Jakoś nie widzę noszenia jej w 2 osoby

Na kanale trzeba położyć pałę, więc też się nie uda w 1 osobę.
Chyba dawno na mazurach nie byłeśpietryna pisze:Poza tym poza sezonem to i pewnie ruchu tam za dużego nie ma.

Nie wiem nie byłem, ale lepiej założyć że nikogo nie bedzie.pietryna pisze:Poza tym w bazie nikogo nie ma kogo można by o pomoc poprosić?
Udało mi się zwołać kilka osób z Giża.