No to gratuluje podejścia, kurestwo jakich mało. Jak wystawiasz od zety bez minimalnej, to ile wylicytują, za tyle sprzedajesz. Jak nie- minimalna.77rpm pisze:Jasne, najlepiej jest kupićcoś warte 100 zł za 5 zł i mieć pretensje... Kpine sobie urządzacie. Jest aukcja, jest cena która mnie interesuje - mam prawo wycofać aukcję odwołując oferty w każdej chwili i nie masz nic do gadania...
Pewnie jesteś jednym z ludzi licytujących np kask za 1zl później za 1,25 itd licząc na czyjąś pomyłkę i wygranie aukcji za taką kwotę...
Aha, nie rozumiem gdzie popełniam w tej chwili oszustwo, oszustwem było by doczekać do końca aukcji i wtedy nie oddać przedmiotu. Są ustawienia takie jak cena minimalna itp ale na to zawsze szkoda mi wdać dodatkowych 5 zł do ceny aukcji. Czujesz się tym oszukany ?
Swoją drogą, pozdro, że się do swojego cioterstwa sam przyznałeś

Nic dodać, nic ująćLas3k_91 Ldz pisze:Nieeee, najlepiej jest wystawić coś wartego 100zł za 5zł i mieć pretensję, że nikt nie dał więcej niż 5zł. Jak mnie takie cioty wkurwiają, sprzedałeś to sprzedałeś, na drugi raz pomyślisz. Regulamin jest, aukcja się skończyła, sprzedać musisz i nie masz nic do gadania. Pewnie jesteś jednym z ludzi, którym szkoda na cenę minimalną, a potem się dziwią, że ich ktoś w bagazniku po lesie wozi i kijem poklepie...