Co zrobic z hamulcami do tailwhipow?
Co zrobic z hamulcami do tailwhipow?
cześć.Chce sie uczyc tailwhipa i nie wiem za bardzo co zrobic z tylnym hamulcem.Przedni to nie problem bo wystarczy kupicgwiazdke z drazoną sruba i po kolopocie
Ale co zrobic z tylnym.Oprocz odlaczenia go i przedluzania pancerza? Sa jakies na to patenty?

I niestety wszystkie są awaryjne tak, że ja wale. Straitline pewnie ogarnie jak w koncu ich produkt wyjdzie bo niezwykle dopracowane produkty maja ale pewnie cena stroma będzie.
Chociaz szczerze hydraulik w dircie to moim zdaniem głownie do lansu. Chyba, ze na trasy slope gdzie wiecej heblowania jest ale w pl na razie jest jedna
Długi przewód w mechaniku ma najwiecej sensu.
Chociaz szczerze hydraulik w dircie to moim zdaniem głownie do lansu. Chyba, ze na trasy slope gdzie wiecej heblowania jest ale w pl na razie jest jedna

Długi przewód w mechaniku ma najwiecej sensu.
-
- Kontakt:
Re: Co zrobic z hamulcami do tailwhipow?
Ja mam długi kabel, wystarcza na dwa obroty. Ale jak będziesz uczył się barspinów to zapomnisz o kablu i ...
Ja właśnie zdjąłem avida juicy three mimo długiego kabla. Teraz trza nauczyć się jazdy breakless
Ja właśnie zdjąłem avida juicy three mimo długiego kabla. Teraz trza nauczyć się jazdy breakless

-
- Kontakt: