Launch Rzyga .

ziommat09
Kontakt:

Post autor: ziommat09 »

Moja waga : 62 kg i 170 wzrostu :D .
E ale wszyscy narzekają na tego amorka a nawet dobrze chodzi po moim tuningu . On mało co się wbijał . Wkurzyłem się to go rozebrałem , Nasmarowałem , nalałem oleju i chodzi fajnie :)
Tylko rzyga i mnie to troszku denerwuje . Dostałem go z signem ds 2 . Rower spełnia moje wymagania . Jestem amatorem , zaliczam jakieś schody małe hopki i nieduże dropy . Nie jestem z tych którzy jak jeźdzą po paru korzeniach i skałach chwali się ze trenuje downhill -_- .
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Jeśli nalałeś oleju a fabrycznie go nie ma to się nie dziw że rzyga. Pewnie jest szansa żeby go uszczelnić ale nie wiem czy potrafię wytłumaczyć co musisz zrobić...
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

ziommat09 pisze:Dostałem go z signem ds 2
O ile się nie mylę to w DS2 był fabrycznie montowany RST Space Jump a nie Launch...

ziommat09 pisze:E ale wszyscy narzekają na tego amorka a nawet dobrze chodzi po moim tuningu .
Jak przesiądziesz się na coś choćby o jedną klasę wyżej to też będziesz narzekał ;)

BlackForest pisze:czepiasz się , dziś cały dzień śmigałem na rowerze . Nie mam siły i chcę trochę odpocząć . Ale nie , bo po co , jak ktoś się do Ciebie od razu przywali . ;//
Nie czepiałbym się gdybym nie miał czego. Jak chciałeś trochę odpocząć to trzeba było wziąć prysznic i iść się położyć a nie walić posty z ortami. Poza tym od kiedy to zmęczenie jest powodem robienia błędów ortograficznych? W dodatku w wyrazach których używa się codziennie. Eh...
ODPOWIEDZ