porządek ze skrzynkami PW

hemi427
Kontakt:

porządek ze skrzynkami PW

Post autor: hemi427 »

Witam,
Można w którymś punkcie porządnie zrobić cały panel PW? kilkam wyślij, pokazuje że wysłano, nie ma śladu po wiadomości w WYSŁANE, za to cały czas jest w DO WYSŁANIA, i tak wkoło. Świeci mi cały czas że mam 1 nową wiadomośc ale skrzynka jest pełna i nie można pobrać, usunałem wiadomości ale już tej wiadomości nie chce pobrać, generalnie wogóle ten panel wygląda jak mocna wersja beta :)..giełda mocno działa widzę ale ni jak jest się z kimkolwiek porozumieć bo całą idea PW jest mocno nie dokończona....
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

skrzynka pw dziala dobrze,tylko trzeba wiedziec,ze:
1) wiadomosci jest w folderze do wyslania do momentu jej odczytania przez odbiorce
2) jak masz pelna skrzynke to wyswietla sie napis nad lista wiadomosci ze jest pelna blablabla i potem jest fragment pod tytulem "uwolnij wiadomosci" czy jakos tak-ten fragment jest linkiem,nalezy go kliknac po usunieciu wiadomosci i nowe wiadomosci wskocza do skrzynki
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

u mnie za to pokazuje sie ze mam wiadomosc nowa a jak klikne to nic, pousuwalem ze wszystkich folderow stare wiadomosci a to dalej sie trzyma :p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

patrz punkt drugi mojego poprzedniego posta
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ