Jak skakać z hopy??

off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Sluchajcie sie Pietryny on jest pro w Potato Stajlu ;)

Obrazek
Obrazek
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

FRmaniak pisze:Zawsze ląduje się tak jakby linia lądowania była przedłużeniem linii lotu
Czyli z dropa na twarz ;)
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Ehh spodziewałem się tego po tobie. Nie odpowiedziałem ci na komentarz tylko dlatego żeby nie wywoływać flame war takiego jakie prowadzi ogór i pirat. Ale jak mnie tak bezczelnie atakujesz to trudno. Gówno mnie obchodzi czy dostanę warna czy nie ale jesteś po prostu zadufanym w sobie dupkiem z dużą ilością gotówki. Może nieco w dupie się poprzewracało od tego a może po prostu jest to dodatek. Nie wiem i nie interesuje mnie to. Po prostu twoje personalne wycieczki w moją stronę to potwierdzają.

A wszystko dlatego że śmiałem parę razy podważyć twoją niesamowitą wiedzę. Nawet już nie pamiętam kiedy dokładnie.

Co do zdjęć. Normalnie nie miały się znajdować na PB bo nic ciekawego i wartego uwagi sobą nie przedstawiają. W ogóle nic nie miało się tam znajdować tak naprawdę ale ściągałem ramę z anglii przez pb i uznałem że konto z czymś jest lepsze niż puste które wygląda jak martwe. Z braku czegokolwiek wrzuciłem całe to gówno które miałem, a którego nie było za dużo. Dlatego też nie ma nic więcej ponad 2010 rok bo od tego czasu zrobiłem parę zdjęć rozciętych tłumików hscv i sztywniaka do zabawy który stoi u mnie w garażu.

Dla modów: jeśli mam dostać czasowego bana bo zbyt się uniosłem to mógłby być sam zakaz pisania postów bo chujowo się czyta tematy jak nie widać co było do nich dodane(tj. chciałbym móc się logować).
biadaczq
Kontakt:

Re: Jak skakać z hopy??

Post autor: biadaczq »

Ale się uśmiałem jak to czytam :D
Powiem tyle od wybijania się jest wybicie a od lądowania, lądowanie.
Tak trudno to zrozumieć :?:
BMX National Champion
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Vin_OSW Mieszkam pod łodzią więc jakichś wielkich dropów tu nie ma, a tak wgl to mówimy o hopie , czyli jak ja rozumiem zwykłym przelocie

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

FRmaniak pisze:Vin_OSW Mieszkam pod łodzią więc jakichś wielkich dropów tu nie ma
Wbijaj na żwirownię przed Nowosolną, sam dawno nie byłem, ale coś Ci znajdziemy :twisted:
Btw możesz jakoś jaśniej napisać "Zawsze ląduje się tak jakby linia lądowania była przedłużeniem linii lotu"?
dexterns
Kontakt:

Post autor: dexterns »

haha przedłuzenie lini lotu chyba o to wam chodzi

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
FRmaniak
Kontakt:

Re: Jak skakać z hopy??

bez tytułu.JPG
Te koła mają przedstawiać położenie kół w rowerze

off_road
moderator
Kontakt:

Pietryna pojechałeś po bandzie ;)
Starasz sie tu ludziom tłumaczyć jak sie lata sam nie potrafiąc fruwać ;)
To tak jakbym ja komuś tłumaczł jak zrobić backflipa z tailwhipem. Czujesz analogię?

Rozweseliły mnie Twoje nauki wiec nie mogłem sie powstrzymać i nie dać dowodu na skill "nauczyciela" który tłumaczy na forum.

Nie znasz mnie wiec nie pitol smutków. ;)
Na sprzet sam zarabiam i nie sępię od rodziców wiec nie bardzo rozumiem do czego pijesz.

Dla czego do jasnej ciasnej nikt nie wspomniało tym, że każda hopa jest inna?
Jedne wystrzelają na świece, inne na dziobaka, a jeszcze inne idealnie same wklejają w lądowanie.
Staracie sie znaleźć uniwersalną metodę latania wszystkich 3 przypadków ;)
Co jest raczej niemożliwym do osiągnięcia ;)

Przepraszam jest jeszcze czwarty przypadek tzw. RANDOM, gdzie za każdym razem inaczej wypierdala ;D Tu pozdrowienia dla utalentowanych budowniczych :D

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

off_road pisze:Nie znasz mnie wiec nie pitol smutków.
:mrgreen:
Nie ma jak kierować swoje uwagi do całego świata poza sobą.
off_road pisze:Dla czego do jasnej ciasnej nikt nie wspomniało tym, że każda hopa jest inna?
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!
Na random to Ty chyba posty czytasz, bo tylko parę takich było ;)
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

off_road pisze:Przepraszam jest jeszcze czwarty przypadek tzw. RANDOM, gdzie za każdym razem inaczej wypierdala ;D Tu pozdrowienia dla utalentowanych budowniczych
Nie ma czegoś takiego. Jak już słusznie swoje tezy poparte właściwie jednym zdjęciem wygłosiłeś - latanie od jakiegoś czasu nie jest moją domeną czego raczej się nie wstydzę. Wiem jak powinno się lecieć bo jednak raz na jakiś czas uda mi się zrobić coś poprawnie i czuję co się stało. Problemem jest powtarzanie.
I wiem też że wywalanie z hopy jest tylko i wyłącznie brakiem doświadczenia oraz ewentualnie umiejętności. A wiem to właśnie z własnego doświadczenia.

Jak umiesz to nie będziesz miał problemów z poleceniem czegokolwiek, chyba że wyda ci się za duże. Tutaj akurat widzę to po lasku który może jakoś przesadnie dużo nie jeździ(:P) ale jednak latać umie i w sumie nie widzę aby miał jakieś problemy z czymkolwiek poza tym że czasami coś jest za duże...
k1kaka
Kontakt:

Post autor: k1kaka »

FRmaniak pisze:Mieszkam pod łodzią więc jakichś wielkich dropów tu nie ma
Jak nie budujecie to nie ma ;)

A tak w ogóle padłem jak przeczytałem ten temat :lol:
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Ja jestem zawsze chętny do kopania, tylko musi być niebeznadziejne miejsce i ekipa. Dropa sobie na polu za domem nie wykopię ;)
Btw FRmaniak - widzieliśmy się kiedyś na jakiejś miejscówce?
FRmaniak
Kontakt:

Las3k_91 Ldz, Jeśli widziałeś kiedyś kogoś kto jeździ w FR na czarnej ramie(nikt nie wie co jest, najbardziej mi to pasuje do balistic x-light) z amorem Sr jakimś do xc który ma 60 skoku to ja.

off_road
moderator
Kontakt:

Las3k_91 Ldz gość nie zna mnie a tym bardziej mojego portfela wiec skąd stwierdzenie, ze mam za duzo kasy ;)

Zwracam honor jeśli to napisałeś wczesniej.
Proponuje wam zrobić po prostu za krotkie wybicie do tego mocno w powietrze. Zobaczycie co to random :P

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
ODPOWIEDZ