skradziono A-GANGa PM W-WA
...te Bkillah...
kto Ci takich glupot naopowiadal ze Gabrial sprzedaje rower bo potrzebuje na operacje barku, jak nie wiesz co pisac to wogule nic nie pisz bo narazasz sie na smiesznosc a jesli juz koniecznie musisz to najpierw sprawdz wiadomosc u żródła.
...co ty masz koszmary senne a potem je opisujesz na DH Zonie... :)
:) :) :)
Gabriel ma sie dobrze i nie sprzedaje roweru!!!
kto Ci takich glupot naopowiadal ze Gabrial sprzedaje rower bo potrzebuje na operacje barku, jak nie wiesz co pisac to wogule nic nie pisz bo narazasz sie na smiesznosc a jesli juz koniecznie musisz to najpierw sprawdz wiadomosc u żródła.
...co ty masz koszmary senne a potem je opisujesz na DH Zonie... :)
:) :) :)
Gabriel ma sie dobrze i nie sprzedaje roweru!!!
gosciu, jezdze z Gabem prawie codziennie, przed godzina skonczylismy jezdzic i sie wkuzyl na twojego posta bo nic takiego sie nigdy nie wydazylo, ani on nikomu nie wysylal smsa ani nigdy nie mial kontuzji barku co dowodzi dzisiejsza jazda, wiec alby ty lubisz wymyslac sobie bajeczki (i to jest najbardziej prawdopodobne) albo jakims wielkim cudem mamy w warszawie dwoch Gabrieli ktorzy jezdza na czarnym Agangu na Dolnej (co jest bardzo malo prawdopodobne) albo ktos ciebie robi w trabe i opowiada Ci niestworzone historie.
Jak chcesz to zapraszam jutro na Dolna bo bedziemy z Gabem tam jutro przez caly dzien to zrobimy konfrontacje hehehe
Jak chcesz to zapraszam jutro na Dolna bo bedziemy z Gabem tam jutro przez caly dzien to zrobimy konfrontacje hehehe
[quote="Bkillah"]hehehe no gadalem dzis z Gabrielem i kurw.a mowie Ci co mam na komorce - sam sie zdziwila ale dostalem takiego sms'a a to ze jezdzisz z nim codziennie to mnie g.owno obchodzi!! dzis sie jeszcze z nim spotykam i pogadam. A to co ty sadzisz mnie obchodzi tyle co ty.. NIC!![/quote]
Gadasz jakieś farmazony, jeżdziałem dziś z nim na dolnej i jak mu o tym powiedziałem to tylko się zbulwersował i powiedział zebyś nie pisał głupot.Masz chyba jakieś schizy .....
Gadasz jakieś farmazony, jeżdziałem dziś z nim na dolnej i jak mu o tym powiedziałem to tylko się zbulwersował i powiedział zebyś nie pisał głupot.Masz chyba jakieś schizy .....
...Bkillah
qrwa czlowieku zastanow sie co ty wogule piszesz juz dwie osoby ci pisza za ********** jak potluczony a ty nic...nadal swoje, ponadto nawet gdyby ktos rozwalil sobie bark to nie potrzebowalby zbierac na operacje bo przeciez kazdy jest ubezpieczony, ktos Ci przeslal jakiego idiotycznego smsa a ty sie dales wkrecic jak jakies dziecko
lepiej sie z nim nie spotykaj bo Gab sie wkurwil twoim postem i moze ci nawrzucac pare cieplych za kołnierz bo jak podjezdzamy do jakiegos znajomka to sie wszyscy pytaja czy sobie nic nie zrobil i za ile sprzedaje rower (gosc sie juz wkurwia tymi tekstami)
qrwa czlowieku zastanow sie co ty wogule piszesz juz dwie osoby ci pisza za ********** jak potluczony a ty nic...nadal swoje, ponadto nawet gdyby ktos rozwalil sobie bark to nie potrzebowalby zbierac na operacje bo przeciez kazdy jest ubezpieczony, ktos Ci przeslal jakiego idiotycznego smsa a ty sie dales wkrecic jak jakies dziecko
lepiej sie z nim nie spotykaj bo Gab sie wkurwil twoim postem i moze ci nawrzucac pare cieplych za kołnierz bo jak podjezdzamy do jakiegos znajomka to sie wszyscy pytaja czy sobie nic nie zrobil i za ile sprzedaje rower (gosc sie juz wkurwia tymi tekstami)