rama dirt/4x/fr
rama dirt/4x/fr
Mam do wydania 1100zł na ramę do wyżej wymienionych dyscyplin współpracowałaby ona z pike 409 co polecacie w tej cenie może być nówka albo używka.
-
- Kontakt:
http://rowerowysklep.pl/czesci-ramy-ram ... _5016.html
co tu gadać,rama pancerna
lepsza od dartmoora
co tu gadać,rama pancerna

Bo od pewnego momentu tak właśnie jest. To nie jest rzecz która ma latać w kosmos. Takie najtańsze są z plugawego materiału przez plugawych robotników albo gówniane roboty składane.Orzeszek pisze:boogiel - dla Ciebie to chyba wszystkie ramy ht jednakowe są? to przecież tylko połączone rurki...
Ale od pewnego pułapu cenowego wg mnie nie ma co sobie zawracać głowy.
-
- Kontakt:
Patrz na nick - chyba wszystko jasne.boogiel pisze:a co w niej lepszego, oprocz ceny? <ironia>

A dla Ciebie wszystko co drogie/modne jest pancerne?Orzeszek pisze:boogiel - dla Ciebie to chyba wszystkie ramy ht jednakowe są? to przecież tylko połączone rurki...
-
- Kontakt:
To nas oświeć. Po prostu podaj argumenty, a nie rzucaj siębiadaczq pisze:
Widzę, że ślepi jesteście, tu nawet nie ma co porównywać, różnica jest kolosalna i wiem co mówie.

Ps. To tak a propos Twej wypowiedzi: http://bash.org.pl/4831921/

Re: rama dirt/4x/fr

Chcesz argumenty ? Proszę bardzo:
-jest to bilion razy sztywniejsze niż fantom i hornet zapewniam cię.
-materiał, tu niezbyt dużo do gadania bo ten od darta wygląda choćby przetop puszek.
-geo
-haki poziome z opcją przerzutki
-dożywotnia gwara o ile się nie myle
- no i to jest SPECIALIZED taka marka nie wypuści czegoś ''nie dobrego''' a tym bardziej sztywniaka
-no i to nie ma napisu Dartmoor
Pojeździj na obu ramkach to pogadamy.
BMX National Champion