Mocne koła do latania
Mocne koła do latania
Elo jakie polecicie mi koła (nie na sztywną oś) 26 cali (myślałem o obręczach dartmoora ale nie jestem przekonany do nich na 100%) komplet do 500 zł.
Co do dartmoor'a mogę się wypowiedzieć, bo mam na przodzie Dee-force i na tyle x-force z raiderami. Piasty kręcą się bardzo lekko i nie ma z nimi problemu. Z obręczami jest już gorzej czasami się gną, ale w taki sposób, że wystarczą kleszcze i kawałek szmaty. Jedynie zostaje ślad w postaci popękanego lakieru
Obręcze nie są jakieś mega drogie i można sobie je wymienić.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobrze mówiwojtasu pisze:Raider przód , Fortress tył

jak będziesz brał koła darta to na 80% będziesz miał tam szprychy SAPIM bo to jeden dystrybutor, a one są takie sobie :/ znacznie lepiej kupić DT Champion, no ale jesteś ograniczony budżetowo, musisz sam zdecydować czy jesteś w stanie do nich dołożyć. I pamiętaj, że szprychy mają się dużo do wytrzymałości koła, obręcz to nie wszystko, ale Fortress jest mocny, spokojnie możesz go brać.
-
- Kontakt:
ja bym nie bral tak nie od kompletu (fortress i raider) i w fortressie jakos ta mozliwosc v-breake mi tandetnie pachnie :P
jesli ma 500zl to nie ma sensu zeby bral piasty darta tylko novateca (to samo co te tansze darty a taniej).
jesli ma 500zl to nie ma sensu zeby bral piasty darta tylko novateca (to samo co te tansze darty a taniej).
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM