aaa i wage radze wymienic/skalibrowac

specjalnie dla Ciebie w niedziele zostawię rower w domu żeby w poniedziałek na serwis nim podjechać z ważyćdragon-pl pisze:Korean_Boy wagę podał po ważeniu niby każdej części z osobna i tyle mu wyszło sam w to nie wierzę i nie uwierzę jeśli nie zobaczę na wadze całości
przy założonych klockach oryginalnych spiekanych i po 2-3 zjazdach jakie sie zagrzeją to strach sie baćreemo pisze:na czym polega custom adapter heblowy z tyłu ?
Ogólnie co powiesz o połączeniu saintów z tymi tarczami hope'a ? Dobrze/źle ? Cicho/głośno ?
MUSZEL pisze:dragon-pl napisał(a):
"gdzieś Ty tą wagę chyba po zmianie opon"
a ile ważą Panaracery? Bo z tego co mi wiadomo to wcale nie jakoś bardzo dużo
nie rozumiereemo pisze:bo sam mam piastę 12x150 (tyle, że nie saint), mam właśnie 810 i jutro przyjdzie do mnie hope
dziękikubuspunxdh pisze: http://www.panaracer.com/mtb.php#fire_fr ja ważyłem je u siebie to jedna 1000g 2ga 920g
tak... do załadowania sie do auta i na wyjazd w góry wyciągiem do góry i na dół zajebiste.... ale po całodniowej wycieczce po górach i powrocie na rowerze ( jakieś 20-25km ) była "dupiata masakra"rycu pisze:Wypowiesz się coś na temat siodełka? Chcę coś takiego kupić, ale na miejscówke mam kilka km i nie wiem czy będzie wygodne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości