a to czasem nie ta cała podrapana?lollex pisze:Sam sprzedawałem teraz swoje i zainteresowania brak mimo dobrej ceny. Rama jest naprawde fajna w swojej cenie tyle że jak dla mnie wielkoluda bolączką był rozmiar.
Rama do 1.1tyś zł full/sztywny
faith na 5th elemencie naprawdę dobrze działa i jak dla mnie to set lepszy od tego norco. Przy okazji można do elementa wstawić shimy choć ja nie widzę sensu. Nie ma obaw że był przemalowany bo spawany, takie rzeczy się nie zdarzająLas3k_91 Ldz pisze:Można ale jest przemalowana, ma gorszy damper, sypiące się stery i samo w sobie Norco jest lepsze.

faith ma 63/64 stopnie główki na shiverze i suport nisko, nie sądzę aby norco było lepsze. CO najwyżej porównywalne.Las3k_91 Ldz pisze:Ano jest, więc ma z mety lepsze geo.
Jedyny minus że ze sztywniaka nie podpasuje ani koło ani suport.
-
- Kontakt:
Nie wierzę w te 63 stopnie, bo moje Norco ma katalogowo 64, a Faith mojego kumpla z 888RC na płaskich i odwróconych linkach to przy nim pionowa zabawka. 1-2 stopnie mniej od Sundaya? Nie wydaje mi się. Norco Team DH 04' na niższym ustawieniu z Boxxerem też było bardziej płaskie niż Faith, ale nie tak płaskie jak nowy A-Line. No i Faith ma suport w kosmosie przy 25mm mniejszym skoku.SeraaX pisze:faith ma 63/64 stopnie główki na shiverze i suport nisko, nie sądzę aby norco było lepsze.
-
- Kontakt: