Czy warto kupić Domaina?
Czy warto kupić Domaina?
Witam,
pytanie do osób, które użytkowały tego amora.
Obecnie mam 888 rc ale myślę nad zmianą na jedną półkę.
Skok jaki mnie interesuje to 160 - 180 mm.
Byłby on użytkowany z Koną stinky 178 mm skoku.
Jak z trwałością tych amortyzatorów?
pytanie do osób, które użytkowały tego amora.
Obecnie mam 888 rc ale myślę nad zmianą na jedną półkę.
Skok jaki mnie interesuje to 160 - 180 mm.
Byłby on użytkowany z Koną stinky 178 mm skoku.
Jak z trwałością tych amortyzatorów?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Miałem przez prawie 2 sezony 302 Coil, teraz mam 318 Coil i żaden z nich nie złapał jakichkolwiek luzów. W 302 Coil ciekło mi z regulacji tłumienia odbicia - można sobie z tym poradzić dosłownie w 3 minuty.chillyzi pisze:Miałem prawie nowego Domaina 302 U-Turn i poza tym, ze zlapal luzy (chyba od skakania) i cieklo mu z regulacji tlumienia, to nawet spoko ;]
Zależy jak dbasz o sprzęt. Moja 302 jeździła rok u pierwszego właściciela, prawie 2 sezony u mnie a teraz jeździ u kolegi z pobliskiego miasta - jest zadowolony i amortyzator ma się dobrze, a naprawdę nie był oszczędzanygreg2405 pisze:Jak z trwałością tych amortyzatorów?

Nie wiem, moze to wina tego, ze waze 90 kg i glownie na nim skakalem gdzie sie dalo.Banan725135650 pisze:Miałem przez prawie 2 sezony 302 Coil, teraz mam 318 Coil i żaden z nich nie złapał jakichkolwiek luzów.
Ja wywalilem pokretlo regulacji tlumienia i wkrecilem zaslepiona srube.Banan725135650 pisze:W 302 Coil ciekło mi z regulacji tłumienia odbicia - można sobie z tym poradzić dosłownie w 3 minuty.
Wymiana uszczelki nic nie dala, a z silikonem nie chcialo mi sie babrac.
Da sie to ogarnac, ale nie zmienia to faktu, ze one poprostu ciekna.
-
- Kontakt:
Ja mam 66 RCV i jestem bardzo zadowolony. W sobotę byłem na stożku i jak bym kupił domaina to bym pluł sobie w brodę. Jeździłem na nim od kumpla przez 2 miechy i w życiu nie dotkne domaina 
w 66 po paru minutach już był wyregulowany i chodzą jak marzenie do teraz.
Śmigał bym na nich jeszcze, ale właśnie chce zmienić na 888
(jak coś to PW)

w 66 po paru minutach już był wyregulowany i chodzą jak marzenie do teraz.
Śmigał bym na nich jeszcze, ale właśnie chce zmienić na 888