Marzocchi 2004 Junior T 170mm
Marzocchi 2004 Junior T 170mm
Mam do kupienia amor Marzocchi 2004 Junior T 170mm, ale nic o nim nie wiem.
Czy 558,5mm wysokości amora to dużo do udergrounda/dragstara/bitcha?
Czy to ma mocowanie na qr20?
Jak to chodzi?
Czy ciężko z częściami do niego?
Czy często trzeba serwisować?
I czy za 450zł opłaca się brać, podobno w stanie dobrym
Czy 558,5mm wysokości amora to dużo do udergrounda/dragstara/bitcha?
Czy to ma mocowanie na qr20?
Jak to chodzi?
Czy ciężko z częściami do niego?
Czy często trzeba serwisować?
I czy za 450zł opłaca się brać, podobno w stanie dobrym
Jurek i underground to dobre polaczenie, sam tak dlugo jezdzilem, zreszta jak wielu innych uzytkownikow.
No wystepuje mocowanie na qr 20 i na 9. Powiniens wiedziec na jaka oske kupujesz
Chodzi bardzo przyjemnie, jak a taka kase co podales to ja bym sie nei zastanawial.
Z czesciami roznie, trzeba szukac, ale nie wiem co chcialbys tam zmieniac. Mnie wymiana "motylkow" i zaplacenie 60zl nie bardzo mi sie jakos widzialo np.
Serwisujesz co pol roku, ew troche rzadziej jak szkoda Ci czasu czy kasy na olej.
No wystepuje mocowanie na qr 20 i na 9. Powiniens wiedziec na jaka oske kupujesz

Chodzi bardzo przyjemnie, jak a taka kase co podales to ja bym sie nei zastanawial.
Z czesciami roznie, trzeba szukac, ale nie wiem co chcialbys tam zmieniac. Mnie wymiana "motylkow" i zaplacenie 60zl nie bardzo mi sie jakos widzialo np.
Serwisujesz co pol roku, ew troche rzadziej jak szkoda Ci czasu czy kasy na olej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Marzocchi 2004 Junior T 170mm
Np. w Castoramie też są.Las3k_91 Ldz pisze:Można, raptem 3zł/szt w sklepie z uszczelkami.jakubas101 pisze:Szkoda, że nie można kupić samych olejowych
-
- Kontakt:
Tak, uszczelniacz za 5 zł jest rzeczywiście wart 5 zł. Nie chce jednej wargi tylko 3 tak jak oryginalnie w Marzocchi. Te mają dwie sprężynki co w połączeniu z dość miękką gumą uszczelniają wzorowo.
FRmaniak niestety tak to jest. Mi umknęły trzy widły bo nie upilnowałem mimo ciągłego zerkania na Allegro/ Tablicę/ Gumtree przez tel. Ostatnio sprintem łyknąłem Odi Rouge 130 bo z tymi chwytami też ciężko.
FRmaniak niestety tak to jest. Mi umknęły trzy widły bo nie upilnowałem mimo ciągłego zerkania na Allegro/ Tablicę/ Gumtree przez tel. Ostatnio sprintem łyknąłem Odi Rouge 130 bo z tymi chwytami też ciężko.
DeStRoY