Warszawski Torwar 08 - 09.05
Warszawski Torwar 08 - 09.05
wybiera się moze ktoś na te pokazy ? i czy wogule warto ? z tego co napisali na DH-Zone to bedzie spoko. Wtedy pojade z mojm aparacikiem i napstrykam fotek a dle tych co nie będą mogli przyjechać opublikuje je w necie i zdam relacje
The Power Is On Your Side !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
heh... ja juz wiem co moja panna zaplanowala (razem ze mna ofcoz :P) wiec mnie nie bedzie...
embond jak bedziesz mial fotki przeslij je na maila albo podeslij adres przez gg pls :)
thx zgroy i zdawajcie relacje jak tam bylo. kurcze w sumie to chciaem jechac ale dziewczyna wazniejsza... zeklbym najwazniejsza :P
embond jak bedziesz mial fotki przeslij je na maila albo podeslij adres przez gg pls :)
thx zgroy i zdawajcie relacje jak tam bylo. kurcze w sumie to chciaem jechac ale dziewczyna wazniejsza... zeklbym najwazniejsza :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
DZIKUS to masz to co jest na Dh-zone http://www.dh-zone.com/news/news.php?id=520 Ja narazie nie mam dziewczyny, jestem po egzaminach to mam sporo wolnego czasu Cszyvy możesz na mnie liczyc tylko może podaj nr. gg bo potem mi sie jeszcze coś zkrzaczy i beda problemy z podesłaniem ci zdięć
Też już wruciłem było całkiem sopoko tylko że nie było zbyt dużo rowerów i części do oglądania (wkońcu Polska) na Dh-zone nie napisali też że trzeba bedzie kupić bilety ale naszczęście byłem na to przygotowany. Napstrykałem 110 fot i zrobiłem 3 krutkie filmiki głównie opisujące Kony, jutro jeszcze tam wróce do robić jeszcze troche zdięć bo dziś o paru rzeczach zapomniałem, jak będzie ktoś chciał jechać to chętnie sie spotkam na miejscu. Co do dzisjejszych Fot to piszcie pod 1885753 (gg)
sqr-wy-syń-stwo w katowicach ostatnio zamiast targów można powiedzieć, że był zlot rowerków dla emerytów, bo żednemu dystrybutorowi się dupy ruszyć nie chciało. Teraz zaczynają się targi w warszawie i pewnie jest tam na tyle spoko, że można posiedzieć i pooglądać. nie wiem, to jakaś klątwa, czy co? Nokia zjebana, targi tylko podpalić.
przynajmniej wy poglądajcie se rowerki, bo gdzieś na obrzeżach kraju można już zapomnieć.:/
przynajmniej wy poglądajcie se rowerki, bo gdzieś na obrzeżach kraju można już zapomnieć.:/
-
- Kontakt: