buahahahahhaah:D
Qbator cos mnie sie widzi ze Twoja wypowiedz byla rowniez pod moim katem wiec- skoro ja skacze pod innych,zeby sie pokazac to dlaczego nie zamieszczam fot z moim "milionowych dropow" na pinku??Mnie nie chodzi o to ze koles jezdzi jak jezdzi tylko chodzi mi o to ze jego opisy sie TROSZKE nie pokrywaja z rzeczywistoscia- http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=314411
czy to jest manual ??!!chyba kogos tutaj...
czy to jest manual ??!!chyba kogos tutaj...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
wiecie co? jak zaczynałem jezdzic to miałem marvel bika zołtego i mi to nie przeszkadzało, jezdizłem sobie i katowałem go az do czasu kiedy połamałem 3 widelce jakies ******* i kupiłe amortyzator ktory nie pasował do ramy a ze akurat miałem kase i kumpla na ixie ktory mnie nakrecał na jazde to kupiłem sobie dragstara i jezdziłem i jezdze nadal(teraz mniej bo jest zimno, mam duzo zajec itd). ten koles pewnie naogladał sie filmow, mieszka w malym miescie, nie ma z kim jezdzic i mysli ze jest masterem... ale pewnie kazdy z nas tak myslał kiedy zaczynał jezdzic i załoze sie ze spora czesc tego forum cały czas wozi sie pod gimnazjami i szpaneruje na zmruzone oczy i ładnie pomalowana rame, a takich wysmioewaja takich typow jak ten bo nie maja kasy. sam chciałbym sie z nim przjechac i nauczyc go paru rzeczyalbo pokazac je a on pewie sam by juz sie ich nauczył bo ma napewno wiecej zaparcia niz wiekszosc z was.
prawda ze ja bym nie wstawił takich fot na pinkbika ale jemu to pewnie sprawiło radosc i chciałbym kiedys zobaczyc za rok jak ten koles na ciut lepszym biku trzaska np manuale na murkach, no handy, no footy czy co tam chce a kolesie spod gimnazjum mysla sobie ze zajebisce jezdzi i pozyczaja mu biki zeby ich czegos nauczył.
zal mi czasem jak czytam to forum, bede je czytał dalej bo sie mozna z niego sporo dowiedziec powinniscie byc w wiekszosci bardziej tolerancyjni...
pozdrawiam i zycze zaparcia i przyjemnosci z jazdy
prawda ze ja bym nie wstawił takich fot na pinkbika ale jemu to pewnie sprawiło radosc i chciałbym kiedys zobaczyc za rok jak ten koles na ciut lepszym biku trzaska np manuale na murkach, no handy, no footy czy co tam chce a kolesie spod gimnazjum mysla sobie ze zajebisce jezdzi i pozyczaja mu biki zeby ich czegos nauczył.
zal mi czasem jak czytam to forum, bede je czytał dalej bo sie mozna z niego sporo dowiedziec powinniscie byc w wiekszosci bardziej tolerancyjni...
pozdrawiam i zycze zaparcia i przyjemnosci z jazdy
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
sic... romek... nie czaje. piszesz w conajmniej 2 topicach o przerabianiu amora wiec wnioskuje zes pasjonat i ze cos wiesz... a z drugiej strony poderwanie kola nazywasz manualem i ujawniasz swoje mlodziencze talenty hakerskie grozac bikerom ( no i pseudo bikerom)... fotki jak tam fotki, wszyscy tutaj calkiem niedawno sobie jechali po moich, ale tam jednak byly troche skromniejsze opisy... troche pokory, samokrytyki i jak ktos tak sobie jedzie po Tobie "bo tak lubi" to zlewka a nie "bo wylacze wiatraczek"...
nie mam glowy do Bardzo Waznych Dla Reszty Swiata Debat na tym forum ( takich jak ta... ) ktore nic (NIC!!!) nie zmieniaja. taka mentalnosc jest i zostanie na zawsze. szkoda, ze niektorzy dobrze jezdzacy ludzie moga imponowac tylko jazda...
qbator - zgadzam sie w 100%. rozumiem co chcesz powiedziec i szkoda ze takich ludzi jest tak malo. pozdrawiam.
ride.
nie mam glowy do Bardzo Waznych Dla Reszty Swiata Debat na tym forum ( takich jak ta... ) ktore nic (NIC!!!) nie zmieniaja. taka mentalnosc jest i zostanie na zawsze. szkoda, ze niektorzy dobrze jezdzacy ludzie moga imponowac tylko jazda...
qbator - zgadzam sie w 100%. rozumiem co chcesz powiedziec i szkoda ze takich ludzi jest tak malo. pozdrawiam.
ride.
what can I say... ;)
icemen i tu sie mylisz zeby zminimalizowac obroty wentylatorka nie trzeba uzyskiwac dostepu do plyty glownej za pomoca trojana ktory udostepnia wiersz polecenia moge wrzucac inne trojany w tym taki ktory kontroluje obroty wiatrakow ( mala przerubka w kodzie programu do overclokingu i mozna zmniejszyc obroty do 1 na min ! lub zwiekszyc do maksymalnych mozliwosci wiatraka)
Kask( popularny stary ping pong)ma dorobiona oslone na szczeke i daszek
co do naprawy i przerubek sprzetu czuje sie dobry moze ktos stwierdi ze jest inaczej ale ja mam takie przekonanie ( rama na kturej skacze z kraweznika ta wisniowa byla spawana w okolicy suportu (przy mocowaniu prawego ramienia dolnego trojkata ) przezemnie
Wole umiescic zdjecia na ktorych cos robie dla mnie to duzo dla innego malo (ale dla jednego drop z 2m to "mini" drop a dla innego to "maxi" drop )
Kask( popularny stary ping pong)ma dorobiona oslone na szczeke i daszek
co do naprawy i przerubek sprzetu czuje sie dobry moze ktos stwierdi ze jest inaczej ale ja mam takie przekonanie ( rama na kturej skacze z kraweznika ta wisniowa byla spawana w okolicy suportu (przy mocowaniu prawego ramienia dolnego trojkata ) przezemnie
Wole umiescic zdjecia na ktorych cos robie dla mnie to duzo dla innego malo (ale dla jednego drop z 2m to "mini" drop a dla innego to "maxi" drop )
REVOLTA
zapomnialem skonczyc
w jezdzie jestem narazie zielony ,
wole umieszczac zdjecia na ktorych cos robie
a nie tylko pisac na forum ze jestem super extra biker 2x lepszy od bendera
(nikomu nic nie zarzucam)
moze sie myle ale ok 10-15% osob bedacych na jakim kolwiek forum tematycznym (komputery, rowery, mechanika samochodowa, windsurfing, czy inne) jest zielone w danym temacie
I tak mi sie zdaje ze do 10% osób bedacych na forum dh-zone to szpanerzy(nic nikomu nie zarzucam moge sie mylic)
(spotkalem takich bedac w krakowie na rynku zaczelem z nimi rozmawiac powiedzialem ze jestem pocztkujacym bikerem i spytalem czy pokaza mi jakis prosty trik jeden z nich gdy probowal zrobic stujke na przednim kole wylecial przez kiere (mial hydraulicznego hayesa na 8" tarczy a rozpedzil sie do ok 30km/h i zacisnal klamke do oporu ) i wyrznal czacha po rynku ) zapewnie taki gosciu potem pisal na jakims forum ze rozwalil sobie brode przy dropie z 5m
w jezdzie jestem narazie zielony ,
wole umieszczac zdjecia na ktorych cos robie
a nie tylko pisac na forum ze jestem super extra biker 2x lepszy od bendera
(nikomu nic nie zarzucam)
moze sie myle ale ok 10-15% osob bedacych na jakim kolwiek forum tematycznym (komputery, rowery, mechanika samochodowa, windsurfing, czy inne) jest zielone w danym temacie
I tak mi sie zdaje ze do 10% osób bedacych na forum dh-zone to szpanerzy(nic nikomu nie zarzucam moge sie mylic)
(spotkalem takich bedac w krakowie na rynku zaczelem z nimi rozmawiac powiedzialem ze jestem pocztkujacym bikerem i spytalem czy pokaza mi jakis prosty trik jeden z nich gdy probowal zrobic stujke na przednim kole wylecial przez kiere (mial hydraulicznego hayesa na 8" tarczy a rozpedzil sie do ok 30km/h i zacisnal klamke do oporu ) i wyrznal czacha po rynku ) zapewnie taki gosciu potem pisal na jakims forum ze rozwalil sobie brode przy dropie z 5m
REVOLTA
no coz wszystko piknie,ALE:
dobrac sie komus chlodzenia jest bardzo ciezko,a jak ma sztywne lacze i siedzi za serwerem to juz wogole prze ******.
co do Twoich zdolnosci technicznych (sprawanie ramy,przerobka amora) to ich nie podwazam bo sie nie znam
jesli chodzi zas o ostatnia czesc Twojej wypowiedzi to jest nieco bez sensu bo mi Cie tu nie ganimy ze skaczesz male dropy czy cos,tylko (to mowie ja jako ja nie jako wszyscy ;)) za to ze Twoje opisy nie odwierciedlaja prawdy.
I co w koncu-wiesz jak wyglada manual czy nie??
dobrac sie komus chlodzenia jest bardzo ciezko,a jak ma sztywne lacze i siedzi za serwerem to juz wogole prze ******.
co do Twoich zdolnosci technicznych (sprawanie ramy,przerobka amora) to ich nie podwazam bo sie nie znam
jesli chodzi zas o ostatnia czesc Twojej wypowiedzi to jest nieco bez sensu bo mi Cie tu nie ganimy ze skaczesz male dropy czy cos,tylko (to mowie ja jako ja nie jako wszyscy ;)) za to ze Twoje opisy nie odwierciedlaja prawdy.
I co w koncu-wiesz jak wyglada manual czy nie??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
buhahahahaha teraz sprubuj przeleciec dwadziescia albo nie bo sie zabijesz sprobuj 13 hmm... wsumie tez glopi pomysl bo to pechowa liczba wez 14 bedzie wsam raz buhahahaha... ty juz poprostu przesadzasz jestes cwelak i tyle
PoZdro dla bikerow
PoZdro dla bikerow
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=4655
gg 3038894
gg 3038894
[b]romek89: rozpedzil sie do ok 30km/h i zacisnal klamke do oporu ) i wyrznal czacha po rynku ) zapewnie taki gosciu potem pisal na jakims forum ze rozwalil sobie brode przy dropie z 5m
[/b]
Wyrżnać na Rynku jest jajcarskie :)) Ja juz kilkakrotnie sie rozpierdzieliłem gdy wokolo byly masy :P Qmple tez glebili na Rynku, szczegolnie po deszczu, gdy plyta chodnikowa jest mokra -kto mieszka w Kraku, wie o czym mowie :DD
A co do włamu to... prosze... nie rozsmieszaj mnie... Sram na trojany i inne robale, a do takich jak Ty, co jeszcze z gimnazium nie wyszli i mi groza swoimi umiejetnosciami "hakerskimi" zlewam z pyty. Idz i hakuj barek babci zamiast gadac takie pierdoły!
[/b]
Wyrżnać na Rynku jest jajcarskie :)) Ja juz kilkakrotnie sie rozpierdzieliłem gdy wokolo byly masy :P Qmple tez glebili na Rynku, szczegolnie po deszczu, gdy plyta chodnikowa jest mokra -kto mieszka w Kraku, wie o czym mowie :DD
A co do włamu to... prosze... nie rozsmieszaj mnie... Sram na trojany i inne robale, a do takich jak Ty, co jeszcze z gimnazium nie wyszli i mi groza swoimi umiejetnosciami "hakerskimi" zlewam z pyty. Idz i hakuj barek babci zamiast gadac takie pierdoły!
"Words of wisdom - Full Face helmet"
[quote="romek89"]ta elnariel zacne ci wbijac sie na kompa a potem przyjdzie po mnie pala i dostane 4lata za przestepstwa komputerowe[/quote]
ja tez moge powiedziec tak ze jestem wielki haker i rozwale ci komputer wylancze wiatraczki i co tam jeszcze bede chcial a pozniej napisze ze tego nie zrobie bo mnie paly zgarna i bede siedzial a tak naprawde wcale nie potrafie robic takich rzeczy wez sie schowaj romek takie zeczy to wmawiaj swoim kolegom z przedszkola i zlobka a nie nam bo nikt jakos ci nie wierzy a takie manuale jak ty a nawet lepsze to robia dzieci piecioletnie
ja tez moge powiedziec tak ze jestem wielki haker i rozwale ci komputer wylancze wiatraczki i co tam jeszcze bede chcial a pozniej napisze ze tego nie zrobie bo mnie paly zgarna i bede siedzial a tak naprawde wcale nie potrafie robic takich rzeczy wez sie schowaj romek takie zeczy to wmawiaj swoim kolegom z przedszkola i zlobka a nie nam bo nikt jakos ci nie wierzy a takie manuale jak ty a nawet lepsze to robia dzieci piecioletnie