2013 Marzocchi
Ma na mysli, ze od 2010 nie ma żadnego problemu z nowymi marzami. Tona firm produkuje na zachodzie i nic sie nie dzieje. O ilosci wpadek swiadczy kontrola jakosci. Firme wielkosci marza stać na pilnowanie tego wiec nie wiem skąd uprzedzenia poza forumowymi mitami i jednym rokiem gorszym zaraz po przeprowadzce.
Spaced pisze:Ma na mysli, ze od 2010 nie ma żadnego problemu z nowymi marzami. Tona firm produkuje na zachodzie i nic sie nie dzieje. O ilosci wpadek swiadczy kontrola jakosci. Firme wielkosci marza stać na pilnowanie tego wiec nie wiem skąd uprzedzenia poza forumowymi mitami i jednym rokiem gorszym zaraz po przeprowadzce.
Nie wiem jaki jest odsetek przypadków w których są takie niespodzianki, ale kupując marzocchi chciałbym mieć większą pewność, że nie trafię na felerny egzemplarz.Guziken pisze:Co do jakości Marza po 2010 też myślałem do niedawna, że to super amortyzatory ale po zobaczeniu tego i przeczytaniu, że nie jest to odosobniony przypadek trochę zwątpiłem.
http://www.pinkbike.com/photo/8329422/
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
Jaki rocznik? 2008 albo 2009. Dobry ale istnieje szansa że trafi się jakiś feler. 2010 to nie to...Guziken pisze:http://www.pinkbike.com/photo/8329422/
Skoro w 2012 robili krzywe 888 to nie dziwie się, że tak pękały
Proponuje obejrzeć Rampage'a 2011, jeden zawodnik złamał tak w pół nowe 888 RC3 TI na 2012 rok.
Ktoś może powiedzieć - to jest hardcore, nic dziwnego, że się złamały...Tyle, że to samo zrobił nasz kumpel na hopie - złamały się dokładnie w ten sam sposób w połowie lag i do tego marzocchi nie uznało gwarancji!!!
Dlatego teraz to już tylko FOX...
Proponuje obejrzeć Rampage'a 2011, jeden zawodnik złamał tak w pół nowe 888 RC3 TI na 2012 rok.
Ktoś może powiedzieć - to jest hardcore, nic dziwnego, że się złamały...Tyle, że to samo zrobił nasz kumpel na hopie - złamały się dokładnie w ten sam sposób w połowie lag i do tego marzocchi nie uznało gwarancji!!!
Dlatego teraz to już tylko FOX...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z potwierdzonego źródełka wiem ze ich nie będzie, 55 spokojnie je zastąpiłoBarteqc pisze:czemu w śród tych zdjęć niema 66?

rowerek PB Spider Suspensions boss!
-
- Kontakt:
Kocham ludzi co odkryli internet 5 dni temu. Myslisz, że kiedys jak marz był we włoszech błędy produkcyjne sie nie zdarzały? Ta bo kiedys wszystko lepsze było.Korn_8 pisze:Nie wiem jaki jest odsetek przypadków w których są takie niespodzianki, ale kupując marzocchi chciałbym mieć większą pewność, że nie trafię na felerny egzemplarz.
Inna sprawa, ze tak minimalne przekoszenie oddajesz na gware od razu ale tez na jazde nie wpływa.
Tak po przeleceniu 10m i odbiciu sie od sciany. Jak czesto ci się to zdarza? Każdy amor by poległ.Fonika pisze:Proponuje obejrzeć Rampage'a 2011, jeden zawodnik złamał tak w pół nowe 888 RC3 TI na 2012 rok.
Dobił amor na twardo? Jak dobił to nie ma co sie dziwic.Fonika pisze:Tyle, że to samo zrobił nasz kumpel na hopie - złamały się dokładnie w ten sam sposób w połowie lag i do tego marzocchi nie uznało gwarancji!!!
Taaa, amory, które nigdy nie pekały. Kocham te amorowe mity. Każdemu wydaje sie, ze to co ma to nie pęka, a wszystko inne to gówno. A prawda taka, że procesy produkcji puszki sa wszedzie takie same i wszedzie taka sama dokładność. Wszędzie też zdarzają sie wpadki. Mam sporo znajomych na boxxerach, foxach, marzach. Sporo zyje tez poza pl w na prawde srogich miejscach i wszystkim sprzet psuje się podobnie często.Fonika pisze:Dlatego teraz to już tylko FOX.
Fonika sugeruje ci w google wpisac "confirmation bias" bo to wlasnie widze w twoim poscie.