Znalazłem rame LEADER FOX DRAGSTAR Dirt Parade 2012.
Rama ma mocowanie iscg
Co myślicie o tej ramie z juniorem/dropoffem/ super t oraz z kołem 26 przód i 24 na tył?
Daj lepiej 26 na tył , ponieważ większy wybór opon oraz geo będzie bardziej normalne
Te nowe dragi już nie są tak mocne jak te stare , lecz jeśli jako tako jeździsz to wytzrymie.
wojtasu pisze:Te nowe dragi już nie są tak mocne jak te stare , lecz jeśli jako tako jeździsz to wytzrymie.
na jakiej podstawie tak twierdzisz? Nie lubie jak ktoś pieprzy bo zna jakąś rame ze zdjęć i ze "słyszenia" nowe dragstary maja mocowanie pod napinacz, i dodatkowe wzmocnienie główki od góry a nie tylko od dołu. Trochę mocniejszy tylny trójkąt (grubszy element CNC) są z innego rodzaju aluminium zapewne lepszego niż te 2004 ) kształt róry górnej przypomina te z cocainy bo nie są już ogrągłe tylko bardziej takie 6-kątne) generalnie sam szukam nowego draga 16" Ty bierzesz 14"?
zobacz materiał z którego są wykonane czy to te same stopy aluminium? Wbrew pozorom cocaine 14" jest dłuższa troszkę od dragstara 14" . Ramy 16" się nie różnią (miałem cocaine 14 rocznik 05 i dragstara 16" rocznik 04)