Jesli chodzi Ci o moje zdj. jest na nim ZOOM Tracker 580 [rowniez 100mm skoku], ktory jest wysoki na prawie 50cm.miki_ck pisze: Jeśli odnosisz się do fotki którą wrzuciłem to jest na niej stance static o skoku 100mm który ma 480mm.
Dartmoor Two6Player 2009 + Dwupółka?
Poza tym, że obie ramy to sztywniaki z aluminium to niewiele mają wspólnego.BestALONE pisze:LF Cocaine łudząco przypomina mi moją Two6Player
BestALONE pisze:Czy Two6player Hornet [2012] wystepuje tylko w wersji HT?

26P i Hornet to dwa różne modele. Ale o co Ci chodzi z tą "wersją HT" to nie ogarniam...

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zainwestuj lepiej w dobre ubezpieczenie bo zęby będziesz zbierać. Gwary już nie masz ale ty chyba sobie nie zdajesz jak duzy wpływ na obciazenie głowki robi mała róznica. Około 50cm? Stary 54 a 57cm a/c to jest kosmos. Mam amora z regulacja skoku w rowerze am i rozkrecenie go o taka ilosc drastycznie zmienia geo. 7cm to jest kosmos. Jak ci nie urwie główki to znaczy, ze zbyt delikatnie na rowerze jeździłeś albo miałeś kosmicznego farta. Poważnie.BestALONE pisze:Hehe, co do tej mojej ramki, doszedlem do wniosku ze jednak wrzuce tam tego jurka i niech sie dzieje co chce :P jak juz wszystko bedzie gotowe to sie spotkamy w Koninkach Zainwestuje w kask i bedzie mozna jezdzic :P
Chcialbym zmienic ta rame ale jest to mi strasznie nie na reke, bo chcialbym jeszcze troche pozmieniac w rowerku [2 nowe oponki[180zl], zmiana pedałow[ok. 100zl], amortyzator[jakies 600zl] i hydrauliki[300-400zl] ;/] a budżet wynosi okolo 800 pln ;/ wiec jest zle, bo nie uda mi sie tego wszystkiego zmienic.
Znalazlem taki temat :http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... my#p871016
wiem ze troche sie to rozni od mojego problemu, ale gdybym jednak wyslal rame do tego Mielca, naspawaliby mi wokol glowki kawalek blachy i puścili ją wzdłuz rur tak 10-20cm, to ta głowka bylaby całkiem bezpieczna, przynajmniej ja tak mysle - i pewnie znow zle mysle
Znalazlem taki temat :http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... my#p871016
wiem ze troche sie to rozni od mojego problemu, ale gdybym jednak wyslal rame do tego Mielca, naspawaliby mi wokol glowki kawalek blachy i puścili ją wzdłuz rur tak 10-20cm, to ta głowka bylaby całkiem bezpieczna, przynajmniej ja tak mysle - i pewnie znow zle mysle
Zdajesz sobie sprawe, ze mozesz sprzedać playera? Bo ramy wymienione przez Laska nie sa drogie.Dragstara jak wezmiesz to pewnie nic nie stracisz.
A jak do mielca dasz to nie dość, ze bedziesz miec rame, której nigdy nie sprzedasz bo nikt tego nie kupi to jeszcze bedziezs miec rame z gównianymi kątami i bez gwarancji ze ci nie peknie.
A jak do mielca dasz to nie dość, ze bedziesz miec rame, której nigdy nie sprzedasz bo nikt tego nie kupi to jeszcze bedziezs miec rame z gównianymi kątami i bez gwarancji ze ci nie peknie.
Stary nie marudź.
Ja kupiłem 2 dni temu Darta Street Style za 55zł.
Wydasz 100zł a będziesz miał rame która to udźwignie.
A tak poza tym, tak jak koledzy pisali w tamtym temacie, taka zabawa u mielca kosztuje 50zł. Dolicz sobie koszty przesyłki w 2 strony, za ramę możesz liczyć 30-40 zł w 1 strone.
Czyli kupno ramy wyjdzie ci nawet taniej
Ja kupiłem 2 dni temu Darta Street Style za 55zł.
Wydasz 100zł a będziesz miał rame która to udźwignie.
A tak poza tym, tak jak koledzy pisali w tamtym temacie, taka zabawa u mielca kosztuje 50zł. Dolicz sobie koszty przesyłki w 2 strony, za ramę możesz liczyć 30-40 zł w 1 strone.
Czyli kupno ramy wyjdzie ci nawet taniej
Jak nie połamał TAKIEGO mostka, nie pogiął na tyle kół, że mu się do fajbrejków mieszczą i nie połamał Zooma, to raczej wątpię, żeby tak od razu urwał główkę...Spaced pisze:Jak ci nie urwie główki to znaczy
http://www.dh-zone.com/forum/download/f ... &mode=view
Nie macie wrażenia na tej focie, że jakoś krzywo są korby?
Z gówna bata nie ukręcisz.
Widziałem jak dzieciaki urywały sterówki na hopach wielkosci mojego penisa wiec wszystko jest mozliweKubaLaPL pisze:Jak nie połamał TAKIEGO mostka, nie pogiął na tyle kół, że mu się do fajbrejków mieszczą i nie połamał Zooma, to raczej wątpię, żeby tak od razu urwał główkę...

A tak korby wygladaja jakby nie do konca były w linii