buahahahahhaah:D

cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

a jaaaaaaaaaaa jestem taki zajebisty ze przez domofon w bloku wlamalem sie do tajnych akto FBI I CIA a nawet do NYPD i NASA.taki to zemnie haker a jak policja mnie gonila to uciekalem na rowerze i przelecialem nad 500butlekami.jeahhhhhhhh
LoneWolf
Kontakt:

Post autor: LoneWolf »

Dobra hackerze, jaki jest moj ISP?
Jak jestes taki mocny, to powiedz nam...
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
LoneWolf
Kontakt:

[quote="cielak"]a jaaaaaaaaaaa jestem taki zajebisty ze przez domofon w bloku wlamalem sie do tajnych akto FBI I CIA a nawet do NYPD i NASA.taki to zemnie haker a jak policja mnie gonila to uciekalem na rowerze i przelecialem nad 500butlekami.jeahhhhhhhh[/quote]

Stary...kryj sie lepiej, ABW albo NSA cie jeszcze zgarnie....
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Osz ty mój !
Widziałem Cię ? Stałeś pod budką telefoniczną z amigą i hackowałeś kase fiskalną w sporzywczym 20m dalej ? To ty ? "Ż"ądzisz :P Pobiłby Cię ale zamkną mnie za pobicie. Ukradłbym sobie jakiegos Norco jak będe w niemczech ale mnie zamkną ...
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Sorry to była Amiga 500 :P
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

jaaa pierdoleeee!!! kurwa co za leb!!! romciu idz kurwa lepiej.... kurwa nie wiem cos porobic a nie ********** jaki ty to haker jestes???!!!! i kurwa jak napierdalasz kurwa nad kilkoma butelkami z hopy wielkosci kraweznika!!! ooo uwazajcie bo wam wiatraczki powylaczam <lol2> kurwa tobie to chyba ktos sie do lba wlamal i ci mozg wylaczyl!!!!!!!! pierdole jestem zlyyyyy bardzooo wkurwionyyyy wiec ide spac :P:P:P bye bye :*
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

co to za haker co z trojanow kozysta. a poza tym jak se wyobrazasz wrzucenie trojana ? ;)
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

no juz bylo tyle akcji z tymi budkami ...raz nawet przez radyjko z marsjankami(takie witaminki) z rynku sciagalem haracze z warzywniakow(zarty oczywiscie) heheheheheheh
LoneWolf
Kontakt:

To jak romku ty hackerze na miare "Si-Aj-Ej", jaki jest moj ISP??
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

nie no romek pograzasz sie... zmieniam zdanie o Tobie ( jak masz jakies resztki honoru jeszcze to sie tym nie przejmiesz )

badz taki dobry i zhakuj moja lodowke na pietrze zeby wybuchla w taki sposob, zeby to pyszne ciasto ktore lezy na srodkowej polce wylecialo z niej i rykoszetem wyladowalo kolo mojej klawiatury. nie chce mi sie tylka ruszyc do kuchni... :] no, zaczynaj szefie, masz... minute. c'mon.
what can I say... ;)
LoneWolf
Kontakt:

Widze ze sie nawrociles Shaman :D
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Shaman wrocił :))))))

"Jesem wesoły Romek i mam na przedmiesciu domek, a w domku wode swiatło gaz - zaspiewam moja piosenke jeszcze raz! Jestem wesoły Romek, mam na przedmiesciu domek...." :D
"Words of wisdom - Full Face helmet"
rasta biker
Kontakt:

Post autor: rasta biker »

romus, bylem po twojej stronie i caly czas jestem po stronie poczatkujacych bikerow na slabym sprzecie ale takimi wypowiedziami poprostu sie pograzasz, to przykre ale pewnie nikt na tym forum nie potrafi wylaczyc wiatraczka w innym komputerze chyba ze pojedzie tam i kopnie w niego wiec sory ale piardolisz:( lepiej zaszyj sie gdzies i cwicz a potem wjedz tutaj znowu bo staniesz sie synonimem baczka i dj tektro. ale dalej jezdzij tylko nie badz taki butny i zarozumialy.

fotosy: na jednym zdjeciu masz podpis jump & manual i to chyba znaczy ze zrobiles manuala po skoku, tylko ze kazdy kto kiedykolwiek widzial manuala to widzi ze to nie jest manual tylko zlapany moment kiedy ladujesz na tylne kolo, a manual w takim przypadku nazywany jest ladowanie i trwa okolo 0,2 sekundy.
nastepne foto to manual: kiedy sie robi manuala to znaczyze sie sie przejechalo chociaz 5 metrow na tylnym kole bez pez pedalowania i hamowania, a z twojej pozycji widac ze tylko podnosisz przednie kolo i ten trick nazywa sie poderwanie przedniego kola a nie manual.

przyznaje ze wczesneij nie obejrzalem wszystkich fotek i nie przeczytalem postow ale i tak jestem przeciwko ludziom wysmiewajacym sie ze sprzetu i chopek samorobek.
do romka: jezdzij dalej ale zastanow sie co i ile wstawiasz na pink bika bo to nie ma byc smietnik tylko galeria zdjec. powodzenia
pozdro dla wszystkich
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

no manual to mozna uznac jak przejedziesz chociaz 1.5 metra a nie jak spadniesz na tylnie kolo przy ladowaniu bo tak sie czesto laduje i to nie jest zadna trudnosc
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

no manual to mozna uznac jak przejedziesz chociaz 1.5 metra a nie jak spadniesz na tylnie kolo przy ladowaniu bo tak sie czesto laduje i to nie jest zadna trudnosc
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
owiec
Kontakt:

Post autor: owiec »

Ooo mamy hakiera na forum no no no
Siepra
Kontakt:

Post autor: Siepra »

niech robi co chce
lepiej jak jeździ niż się szlaja po mieście
na Pinku jest tyle fotek że żaden Kanadyjczyk nie zwróci na to uwagi
a dla niego szcunek - ćwiczy i jest jednym z nas
(troche pompatyczne ale nie mam lepszego pomysłu jak to ubrać w słowa)

pozdrowienia
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

panie lonewolf jak taki jesteś cfaniak to może byś pokazał jakies tricki na tym swoim rowerze a nei tylko jak leży. z tego wynika że pozerem jesteś bo wrzucasz foto roweru na którym nic nie robisz.
i teraz pomyśl co o polsce mówią kanadyjscy bikerzy napewno mówią że poalcy to cioty itp. buahahahahahhaha.
jestes pierdolnięty jak 80% ludzi którzy się wypowiadali w tym poście
gg:3558924
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

no tez prawda nibyptaku.

romek, choc to syzyfowa praca, ale bronilbym Cie ze hej, gdyby nie te opisy do zdjec i grozby wylaczenia wiatraczka. fotki jak fotki, nie musza byc same dropy z miliona metrow, sprzet wiadomo.. juz nie "nie kazdego stac" ale chyba "wieszkosci nie stac" morphine czy v10 (generalizuje, wiadomo o co chodzi). juz nawet abstrahuje od calej otoczki, kask ma chronic a nie wygladac, widowni sie nie wybiera a butelki mogly sie tam przypadkiem znalezc, no i nie Twoja wina ze takie niskie krawezniki buduja...

wystarczyla szczypta skromnosci i wsrod prawdziwych bikerow bylbys postrzegany jako poczatkujacy ktory zapalil sie do tego sportu i proboje...

... ale musiales jape drzec i sie wywyzszac... jestes rownie zalosny jak... mniejsza z tym chyba i tak nie zrozumiesz.
what can I say... ;)
Zablokowany