Witam all.
Mam problem ponieważ wypadła mi klamka z dźwigni hamulca więc rozkręciłem całą dzwignie hamulcową naprawiłem klamke wszystko skręciłem tak jak ma być lecz gdy chce odpowietrzyć hamulec to nic sie nie dzieje jest tak jak było nie wiem czy jest to wina dźwigni czy całego hamulca.Prosze o pilną odpowiedź iż bardzo mi na tym zależy.
Hamulec problem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chodzi Ci o hamulec nożny czy ręczny?gumis19985 pisze:Witam all.
Mam problem ponieważ wypadła mi klamka z dźwigni hamulca więc rozkręciłem całą dzwignie hamulcową naprawiłem klamke wszystko skręciłem tak jak ma być lecz gdy chce odpowietrzyć hamulec to nic sie nie dzieje jest tak jak było nie wiem czy jest to wina dźwigni czy całego hamulca.Prosze o pilną odpowiedź iż bardzo mi na tym zależy.

-
- Kontakt:
Re: Hamulec problem
gumis19985 pisze:Mam problem ponieważ wypadła mi klamka z dźwigni hamulca
Aha, dawaj dalej....
gumis19985 pisze:naprawiłem klamke wszystko skręciłem tak jak ma być lecz gdy chce odpowietrzyć hamulec to nic sie nie dzieje jest tak jak było nie wiem czy jest to wina dźwigni czy całego hamulca.Prosze o pilną odpowiedź iż bardzo mi na tym zależy.
Mam pytanie.. jak klamka wypadła z korpusu to po cholere rozbierałeś całość ?
Back in black