[Zakopane] Szukam kolegów
-
- Kontakt:
No wiesz to ze pada to akurat nie problem (nie no w sumie jest) ale chociaż od razu na cięższy teren wjeżdżasz, a później na suchym łatwiej się będzie jeździć. Ja z kumplem jesteśmy już w Zakopane i zjeżdżaliśmy z Gubalówki raz i parę razy z Harędy, to nie wiem jak chcesz to możemy sie spotkać i pojeździć. I pokazać gdzie tu jeszcze można pojeździć czy cos?
-
- Kontakt:
Nalafein pewnie nie tutejsi, bo tutaj rowerzyści są towarzyscy, przynajmniej tych co znam
To pewnie się jeszcze jakoś dogadamy o jazdy, chyba że pogoda nie będzie taka miła. Aha... Chciałeś mój nr gg 2504088, sorry że tak późno, ale się mało kiedy tutaj loguje.
Alpaczino no niby prawda z tym, ale jednak lepiej po suchym, a też pogoda potrafi się tutaj zmienić w ciągu 30min, a nie polecam być wtedy na trasie :P
Tutaj o dziwo nie ma gdzie jeździć poza Szymo i Harendą, nie licząc tras na dziko, ale tam w sumie nie ma nic zrobionego itd.
Gubałówką nie polecam jeździć, bo mogą być problemy ze strony ludzi.
A do kiedy jesteś?

To pewnie się jeszcze jakoś dogadamy o jazdy, chyba że pogoda nie będzie taka miła. Aha... Chciałeś mój nr gg 2504088, sorry że tak późno, ale się mało kiedy tutaj loguje.
Alpaczino no niby prawda z tym, ale jednak lepiej po suchym, a też pogoda potrafi się tutaj zmienić w ciągu 30min, a nie polecam być wtedy na trasie :P
Tutaj o dziwo nie ma gdzie jeździć poza Szymo i Harendą, nie licząc tras na dziko, ale tam w sumie nie ma nic zrobionego itd.
Gubałówką nie polecam jeździć, bo mogą być problemy ze strony ludzi.
A do kiedy jesteś?
...?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: