[Zakopane] Szukam kolegów

Szakal Boss
Kontakt:

Post autor: Szakal Boss »

Skoro tutaj pada non stop, to komu się będzie chciało jeździć? Przez ową pogodę jeździmy w okolicy, bo odbudowaliśmy jakoś trasę po 2latach.
...?
Alpaczino
Kontakt:

Post autor: Alpaczino »

No wiesz to ze pada to akurat nie problem (nie no w sumie jest) ale chociaż od razu na cięższy teren wjeżdżasz, a później na suchym łatwiej się będzie jeździć. Ja z kumplem jesteśmy już w Zakopane i zjeżdżaliśmy z Gubalówki raz i parę razy z Harędy, to nie wiem jak chcesz to możemy sie spotkać i pojeździć. I pokazać gdzie tu jeszcze można pojeździć czy cos?
Nalafein
Kontakt:

Post autor: Nalafein »

Dzisiaj na harendzie widzieliśmy czterech gości zjechali my siemka a oni zlewka totalna wczoraj zjeżdżaliśmy w trzech też z przyjezdnym. Gość spoko zjechał to od razu gadka szmatka my jesteśmy do 27 ogólnie to przydała by się lepsza pogoda wszędzie ślisko na gubałówce tak samo.
Szakal Boss
Kontakt:

Nalafein pewnie nie tutejsi, bo tutaj rowerzyści są towarzyscy, przynajmniej tych co znam ;)
To pewnie się jeszcze jakoś dogadamy o jazdy, chyba że pogoda nie będzie taka miła. Aha... Chciałeś mój nr gg 2504088, sorry że tak późno, ale się mało kiedy tutaj loguje.

Alpaczino no niby prawda z tym, ale jednak lepiej po suchym, a też pogoda potrafi się tutaj zmienić w ciągu 30min, a nie polecam być wtedy na trasie :P
Tutaj o dziwo nie ma gdzie jeździć poza Szymo i Harendą, nie licząc tras na dziko, ale tam w sumie nie ma nic zrobionego itd.
Gubałówką nie polecam jeździć, bo mogą być problemy ze strony ludzi.
A do kiedy jesteś?
...?
ari4
Kontakt:

Post autor: ari4 »

Harenda nadal jest zapuszczona? Byłem miesiąc temu, to trasa trawą zarosła o_O.
Macie jeszcze Kluszkowce niedaleko.
Szakal Boss
Kontakt:

ari4 jeśli wtedy była zarośnięta, to teraz pewnie też, bo nie słyszałem żeby zbierali ekipę na remont
...?
ari4
Kontakt:

Post autor: ari4 »

Nie dosyć, że zarośnięta, to na bandach kamienie wielkości bruku trzeba było omijać, a na dodatek nie ma ostatniej drewnianej hopy :( .
Pozostaje tylko Szymoszkowa.
Szakal Boss
Kontakt:

Szymo już w lepszym stanie, chociaż można by trochę tam naprawić ;)
...?
ODPOWIEDZ