Siema chce zlozyc rower do downhillu na sztywnej ramie. Chcialbym przeznaczyc na caly rower 3000 zl. Ramę chcę kupić w granicach 500zł, a na amortyzator przeznaczyc trochę więcej kasy, żebym mógł go po czasie przełożyć do innego roweru. Koła tez pasowałoby mieć jakieś nienajgorsze i włąsnie nie wiem jakie? żeby były w miare w normalnych pieniadzach. Proszę o pomoc w doborze ramy, amortyzatora i reszty podzespołów poniewaz nie wiem jakie bedą najlepsze na poczatek mojej przygody z DH.
Pozdrawiam.
Złożenie roweru do DH. Jakie części? Proszę o pomoc
-
- Kontakt:
Witam
Mam podobną sprawę jak tracer252.56.
Mam Kone coilair i chce kupić do niej nową korbę z napinaczem, kasetę, łańcuch, tarcze hamulcowe i to wszystko w wersji DH i najlepiej - race face albo shimano saint. Pytam się bo nie mam dostępu do mojej kony i nie mam jak sprawdzić czy kupie pasujący sprzęt.
z góry dzięki
Mam podobną sprawę jak tracer252.56.
Mam Kone coilair i chce kupić do niej nową korbę z napinaczem, kasetę, łańcuch, tarcze hamulcowe i to wszystko w wersji DH i najlepiej - race face albo shimano saint. Pytam się bo nie mam dostępu do mojej kony i nie mam jak sprawdzić czy kupie pasujący sprzęt.
z góry dzięki