Czy warto kupić nowe 66 rcv z Gregorio?
Czy warto kupić nowe 66 rcv z Gregorio?
Witam,
co sądzicie o zakupie 66 rcv z 2010 roku? Są wystawione przez Gregorio na Allegro za 1700 zł. W sumie szukam używanych ale z dobrymi ofertami krucho - wiadomo sezon w pełni:-(
co sądzicie o zakupie 66 rcv z 2010 roku? Są wystawione przez Gregorio na Allegro za 1700 zł. W sumie szukam używanych ale z dobrymi ofertami krucho - wiadomo sezon w pełni:-(
Wg. mnie cena dobra jak za nówkę z gwarancją.
Spoko amor do FR, jeśli tego potrzebujesz to nie powinieneś być zawiedziony.
Spoko amor do FR, jeśli tego potrzebujesz to nie powinieneś być zawiedziony.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
Bo ludzie tak sobie wymyślili. Mało który(wedle tego co usłyszałem z gregorio - praktycznie żaden) ma luz większy niż taki jak ze sklepu. Ale jak się buja to już bez sensu gadają.greg2405 pisze:niestety miały luzy
ATA miała problem z uszczelkami nieco i te strzelające sterówki(tego bym się bał najbardziej).
Niezupełnie.pietryna pisze:Bo ludzie tak sobie wymyślili.
Moje stare ósemki mimo upływu sporej ilości czasu nie miały żadnych luzów a w tych rc3 były widoczne gołym okiem.
A i sterówka strzelała sobie, że ho, ho...(oczywiście w tych 66)
Tak więc coś jest w opowieściach ludzi - raczej to nie wymysły.
A Gregorio wiadomo, że będąc przedstawicielem Marzocchi złych opinii na ich temat nie wystawi:-)
Ale dobra skończmy tą dyskusję na temat roczników 2008 i 2009...
mnie interesuje rocznik 2010 i na ich temat szukam opinii...ale ludzi z nich korzystających a nie przedstawiciela:-)