Zawiercie - okoliczne trasy i duze sklepy rowerowe

Speed95c
Kontakt:

Zawiercie - okoliczne trasy i duze sklepy rowerowe

Post autor: Speed95c »

Witam
Potrzebuje troche informacji o okolicznych trasach w Zawierciu i sklepach rowerowych z duzym asortymentem (glownie chodzi mi o jersey,kask,google,rekawiczki) Jestem akurat na tydzien z rowerkiem i chcialbym troche posmigac lecz niestety nie wiem gdzie tu cos ciekawego jest takze piszcie
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

Skoro będziesz w Zawierciu to najlepiej w góry walić, a nie tam jakieś lokalne trasy... ;)
Speed95c
Kontakt:

ja juz tu jestem tylko tak nie jestem zbyt zorientowany w tych terenach i szukam jakis zjazdow jak mozesz to podpowiedz gdzie sa jakies fajne trasy i porzadny sklep w promieniu do 100km. Moze bede sie wybierac do Katowic to podpowiedz mi jakie sa tam trasy i sklep rowerowy
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

W promieniu 100km to masz Szczyrk, Wisłę, Ustroń ;) do Wisły może trochę więcej, jakieś 120km, zresztą sprawdź sobie na mapie.
Sklep rowerowy jest w Jaworznie, Sosnowcu - MKbike, ( http://www.dobrerowery.com/ )duży sklep ;)
No a tras to Ty w Katowicach nie znajdziesz... w góry się jedzie by pojeździć ;)
Speed95c
Kontakt:

Wielkie dzieki za info
Wiem ze w gory sie jedzie zeby pojezdzic ale jestem z rodzicami na wkacjach i nie mialem zielonego pojecia gdzie tu cos jest dlatego pytalem.

A jakie byscie trasy polecili bo bede jakos w sierpniu pewnie ostatnie 2 tygodnie wybieral sie w gory z wieksza ekipa i chcemy ogarnac jakes fajne trasy
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Speed95c pisze:A jakie byscie trasy polecili bo bede jakos w sierpniu pewnie ostatnie 2 tygodnie wybieral sie w gory z wieksza ekipa i chcemy ogarnac jakes fajne trasy
-Koninki
-Ustroń
-Wisła
-Kluszkowce

Na dwa tygodnie starczy Wam czasu , żeby wszystkie miejscówki odwiedzić :D
Speed95c
Kontakt:

Wielkie dzieki planujemy tez odwiedzic Palenice. Moze sie jakos zgadamy to razem pojezdzimy
tomini
Kontakt:

Post autor: tomini »

W Morsku masz trase 15 km od Zawiercia w Parkoszowicach masz trase fr
w Ogrodziencu i "Apteka" kolo morska (co do apteki ciezko mi wytlumaczyc gdzie

a Dobry sklep rowerowy to Biker w zawierciu poniewaz maja umowe od 15 lat z velo wiec wszystko maja
Speed95c
Kontakt:

Mi glownie chodzi o sklep z duzym wyborem kaskow gogli jersey'ow bo tych rzeczy aktualnie potrzebuje i dzieki za info co do tras
ODPOWIEDZ