jak dla mnie to troche przydużawy ten kibel na głowę. Jeden z najladniejszych kaskow to chyba 611 flight II devo z charakterystyczną pletwą na grzbiecie ...
ArthurGreen pisze:Jeszcze nie ma w ofercie. Do DH masz jedynie Rampage i V3R
Swego czasu zastanawiałem się nad karbonowymi kaskami do MX od Uvexa i Airoha(?). Lekkie, stosunkowo tanie, mocne, mają więcej atestów, ale o wiele gorszą wentylację.
frango pisze:Swego czasu zastanawiałem się nad karbonowymi kaskami do MX od Uvexa i Airoha(?). Lekkie, stosunkowo tanie, mocne, mają więcej atestów, ale o wiele gorszą wentylację.
Vincent, Gonzo, Aram śmigają właśnie w nowych V3, podobno wystarczająca wentylacja a i wagowo też praktycznie jak "rowerowy". Mi w mx-owych kaskach używanych w dh nie podoba się jedynie wielkość. Wystarczy zobaczyć jak Bryceland wyglądał w v3:
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
Podbijam, gdyż jestem szalenie zainteresowany jakimiś informacjami na temat tego cuda. Oczywiście, jeśli ktoś coś więcej wie niż to było wiadome w czerwcu.
ArthurGreen pisze:Vincent, Gonzo, Aram śmigają właśnie w nowych V3, podobno wystarczająca wentylacja a i wagowo też praktycznie jak "rowerowy". Mi w mx-owych kaskach używanych w dh nie podoba się jedynie wielkość. Wystarczy zobaczyć jak Bryceland wyglądał w v3:
Fakt, wielu riderów i riderek wygląda w kaskach MX jak karykaturalne laleczki lub bohaterowie anime
Ile kosztuje karbonowy V3?