Dartmoor Wish
Dartmoor Wish
Siemanko. Trochę już czytałem wcześniej na ten temat, ale chciałem się zapytać o opinie na temat Wish'a 2012. Wiecie coś na ten temat, jakieś słabe strony? Łatwe do połamania?
Re: Dartmoor Wish
Wish to naprawdę fajna ramka, fajne geo, wydaje się być idealna na wyżycie się w bikeparku czy na lokalu ALE jest jedno wielkie ALE wytrzymałości to zbytnio nie ma wgl.
Trochę mnie też ciekawi waga.
Trochę mnie też ciekawi waga.
BMX National Champion
biadaczq dlaczego uważasz, że nie wytrzyma dużo? Złamałeś ją? Czy dlatego, że wyprodukował ją Dartmoor?...
Ja nie połamałem ale już ktoś to zrobil ...
Nie będę tu robił anty reklamy.
Dartmoor jak dartmoor firma się rozwija i robi naprawdę dobre sprzęty ale dawanie sobie wagi jako piorytet najważniejszy nie jest dobrym pomysłem.
Powiem tak ramka jest naprawdę fajna, pracować to będzie jak czysta freeridówka, geo też przyjemne ale tylny trójkąt wygląda choćby z Creepera.
Zresztą widać po wadze.
Gdyby dartmoor dołożył na wadze do rurek, zrobił bardziej masywną ją, dodał wymienne haki i ew. główkę 1.5 byłby bity sukces w 2013 roku!
Jeżeli coś poprawią z tych rzeczy możliwe, że w następnym roku sprawie sobie taką oto ramkę.
Tymczasem poczekajmy jeszcze trochę czy będą jakieś incydenty.
Nie będę tu robił anty reklamy.
Dartmoor jak dartmoor firma się rozwija i robi naprawdę dobre sprzęty ale dawanie sobie wagi jako piorytet najważniejszy nie jest dobrym pomysłem.
Powiem tak ramka jest naprawdę fajna, pracować to będzie jak czysta freeridówka, geo też przyjemne ale tylny trójkąt wygląda choćby z Creepera.
Zresztą widać po wadze.
Gdyby dartmoor dołożył na wadze do rurek, zrobił bardziej masywną ją, dodał wymienne haki i ew. główkę 1.5 byłby bity sukces w 2013 roku!
Jeżeli coś poprawią z tych rzeczy możliwe, że w następnym roku sprawie sobie taką oto ramkę.
Tymczasem poczekajmy jeszcze trochę czy będą jakieś incydenty.
BMX National Champion
-
- Kontakt:
ty chyba sobie żartujesz ?Hugo666 pisze:miał 66 z przodu

Dziwie się, że jeszcze żyjesz

BMX National Champion
-
- Kontakt:
Hugo666, waHacz, masz dar wybierania skrajnie gównianych ram.
Shibby - wtf "sprzęt pod skilla"?
Shibby - wtf "sprzęt pod skilla"?
Złam Norco po recallu [albo niewadliwe], będę mówił Ci "mistrzu".wojtek94 pisze:Każdą ramę da się złamać beż względu z czego by była, wszystko ma swoje granice.
Ja się dziwię, że jeszcze tu piszesz, bo ********** głupoty aż głowa boli... na czym Ty w ogóle jeździsz? Creeper to gówno, ale farta można mieć, nie przesadzaj.biadaczq pisze:Dziwie się, że jeszcze żyjesz