Iron Horse, gdzie co jak?

Sebaa

Iron Horse, gdzie co jak?

Post autor: Sebaa »

Witam, mam pytanie gdzie moge dostac rame Iron Horse? Poniewaz szukałem w polsce i raczej nie moge znalesc.. Patrzylem na róznych forach itp ale tez nic ;/.. Jesli ktos moze mi pomoc był bym bardzo wdzięczny.. Rama najlepiej jak by była z roku 08/09. Rama przeznaczona do Downhillu.
Sebaa

Cos więcej..? Nie musi byc w polsce..
Hemp
Kontakt:

Post autor: Hemp »

Szukaj na pinkbike'u cos pewnie znajdziesz. No i ebay, niemiecki us i uk. Allegro tez mozesz przegladac ale w trakcie sezonu jest raczej malo ofert ;]
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Czemu założyłeś temat w pogaduchach rowerowych a nie w odpowiednim dziale?
Snepi
Kontakt:

Post autor: Snepi »

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Giełda albo od biedy sprzęt ale forum nie jest od tego żeby ludzie za ciebie po allegro chodzili. Ja już nie toleruje każdego tematu w pogaduchach wiec masz warna.
Sebaa

Kurwa.. Człowieku.. Wiesz co to Pogaduchy? Rozmowy NA KAZDY TEMAT.. Ogar.. -.- I kurwa nikt za mnie nie szuka na allegro.. Bo nikogo nie zmuszam.. Komus sie nudzi to moze pomoc.. Co za Moderator, załosne.
Spaced
moderator
Kontakt:

Koleżko jesli ci sie wydaje, że pogaduchy to dział gdzie wrzucasz dowolny temat jak nie chce ci sie pomyśleć gdzie go wsadzić to szybko te 3 warny uzbierasz. Zwłaszcza z takimi mądrymi postami. Na forum jest bałagan wlasnie przez takich leniwych użytkowników.
Sebaa

Nie leniwych od tego zacznijmy.. Dawaj te 3 warny człowieku.. Chyba płakał nie będę.. Najgorsze jest to ,ze Administrator oraz załozyciel tej strony wybrał takich modów.. Człowieku dlaczego mnie osądzasz ,ze jestem leniwy oraz ,ze nie chce mi sie pomyślec jak tak naprawde gówno o mnie wiesz. Nie moja wina ,ze macie tu bałagan, za co kurwa masz moda? Chyba musisz cos robic dla tego forum. Wiec nie narzekaj. Nie wrzucam tu byle czego, zapytałem gdzie mozna dostac rame, nie umiesz czytac? To wracaj do zerówki.
Spaced
moderator
Kontakt:

Zapytałeś w złym dziale na pałe do pogaduch dajac. Pisałem to już. Chcesz sie kłucić to wchodź na PW .
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Spaced - walnij mu tego warna plz...

Ad tematu - przereklamowany pion.
Fonika

Post autor: Fonika »

Spaced - no moderatorzy pierwsza klasa, wprowadzają offtop i jeszcze nie potrafią pisac po polsku (kłÓcić). I kto tu robi burdel...

Wracając do tematu... W Anglii zawsze jest sporo iron horse'ów np.
http://www.pinkbike.com/buysell/1145801/
http://www.pinkbike.com/buysell/1086486/

niedawno iron horse'a miał też lastok.pinkbike.com
Zapytaj ;)
Sebaa

Hemp Snepi Fonika -> Dziękuje Wam za pomoc :) Napewno cos znajde dla siebie. ;p
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Nareszcie prawidłowa reakcja modów, jeszcze wypadałoby wywalić po warnie.
ODPOWIEDZ