Jeden(z nielicznych) dni na rowerze-GoPro edit
Jeden(z nielicznych) dni na rowerze-GoPro edit
siemacie, jako ze znalazlem wolny dzien, moglem zrealizowac pomysl na wlasny edit, wszystko krecone na gopro2 za pomoca dwoch mocowan, dwie godziny jazdy jakies 3 godziny samego dojazdu na miejscowke... mam nadzieje ze takie wam sie moze podobac
https://www.youtube.com/watch?v=-wcWqpF ... ata_player
licze na 5teczki i lapeczki w gore, bede wam slodziaki rowniez lajkowal hehe
pozdro
https://www.youtube.com/watch?v=-wcWqpF ... ata_player
licze na 5teczki i lapeczki w gore, bede wam slodziaki rowniez lajkowal hehe
pozdro
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
Hmmmm Fajna rama Scott-a. A może ktoś mi doradzić czy taka rama jest mocna i warto za nią wydać 800zł??? Rama jest golusia niema nic ani suportu ani dampera kompletnie nic tylko sama rama. Dodam że rama jest używana i widać ślady obtarć i tak dalej. Doradzcie ile można dać za taką ramę Scott-a albo za ramę Tomac Magnum 204 taką co ma Pirat i gdzie ją dostać. Mam zamiar zmienić ramę bo mam w tej chwili Scott YZ2 a chcę full i wrócić do DH
Re: Jeden(z nielicznych) dni na rowerze-GoPro edit
Film elegancki, pomysłowy
Mógłbyś powiedzieć autobusem jakiej lini jechałeś na samym początku ? Bo coś mi się wydaje że jesteśmy z podobnych okolic 

na film o długości 2:30 prawie minuta ujęć z autobusu/chodnika - troche bez sensu.
Ujecia z kasku mają za niski kadr, nie wiem co jest fajnego w oglądaniu kierownicy i ziemi, w ogole nie widac gdzie jedziesz.
za to fajne ujecia z ramy. muzyka dobra, nieźle spasowana z filmem.
mam nadzieje ze sie nie obrazisz, ale ogolnie mi sie nie podoba.
Ujecia z kasku mają za niski kadr, nie wiem co jest fajnego w oglądaniu kierownicy i ziemi, w ogole nie widac gdzie jedziesz.
za to fajne ujecia z ramy. muzyka dobra, nieźle spasowana z filmem.
mam nadzieje ze sie nie obrazisz, ale ogolnie mi sie nie podoba.
Re: Jeden(z nielicznych) dni na rowerze-GoPro edit
oo widze że nie tylko ja dojeżdzam z za Borku do wolskiego