Gry Gry Gry
Gry Gry Gry
No więc jest temat o filmach to teraz czas na gry... w co gracie,co polecacie?
Ostatnio urzekła mnie Mafia 2, znacznie lepsza od i tak świetnej jedynki.
Dobre jest też gta 4 ale dodatek episodes of liberty city stories to wg mnie kaszanka.
Znacie jakieś dobre symulatory wyścigowe na PC?
Bardzo podszedł mi shift 1 i shift 2 unleashed, świetnie się gra na kierownicy bez asyst itd... wg mnie sporo lepsze od grida itd....
Co polecacie ze strzelanek? w tym roku kupiłem black opsa,battlefielda 3 i parę innych gier a i tak odpalam ciągle counter strike-a od 8 lat....
Ostatnio urzekła mnie Mafia 2, znacznie lepsza od i tak świetnej jedynki.
Dobre jest też gta 4 ale dodatek episodes of liberty city stories to wg mnie kaszanka.
Znacie jakieś dobre symulatory wyścigowe na PC?
Bardzo podszedł mi shift 1 i shift 2 unleashed, świetnie się gra na kierownicy bez asyst itd... wg mnie sporo lepsze od grida itd....
Co polecacie ze strzelanek? w tym roku kupiłem black opsa,battlefielda 3 i parę innych gier a i tak odpalam ciągle counter strike-a od 8 lat....
Ride 4 Fun ! Biatch !
potwierdzam, jest mega efektowna, fabuła świetna, klimat oraz cała gra, jedyny minus, że krótka.freed pisze:Ostatnio urzekła mnie Mafia 2, znacznie lepsza od i tak świetnej jedynki.
EFLC bije podstawkę na głowe.freed pisze:Dobre jest też gta 4 ale dodatek episodes of liberty city stories to wg mnie kaszanka.
Ostatnio grałem w Alana Wake, też bardzo mi się ta gra spodobała, a teraz zaczynam grać w Maxa Payne na Androidzie i potem planuję kupić 3-cią część na PC

NS Surge + 66SL1 ATA
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=75586
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=75586
-
- Kontakt:
Ja ostatnimi czasy stjuningowałem peceta z komunii i gram troche
Dosłownie zaraz dokończe Assasin Creed 2 Brother Hood (moim skromnym zdaniem najlepszy z serii) a tak to uwielbiam strzelaniny typu Medal od Honor/ Battlefield/ CoD oraz wyścigi jak NFS ale czasem i GTA fajne, któryś raz przechodze już San Andreas
Ogólnie staram sie różnorodnie grać, co natrafie w necie to ściągam

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Gry Gry Gry
Sory, ale wszytkie ostatnie nfs'y to beznadziejne arcady dla 3 latków...
Jeśli ktoś chce na prawdę dobrze i realistycznie pojeździć to kiera i Live For Speed lub rFactor.
Co do strzelanin, cod 4, mw2 (gdyby nie te serwery...), black ops jako gra super, ale optymalizacja jest koszmarna... Tak jak mw2 bez problemów na wysokich chodzi tak bo ledwie na srednich z lagami... (to tez kwestia wondowsa, na xp sporo lepiej dziala niz na 7)
Poza tym Wolf ET, cs... przyjemnie można się pocisnąć ;]

Jeśli ktoś chce na prawdę dobrze i realistycznie pojeździć to kiera i Live For Speed lub rFactor.
Co do strzelanin, cod 4, mw2 (gdyby nie te serwery...), black ops jako gra super, ale optymalizacja jest koszmarna... Tak jak mw2 bez problemów na wysokich chodzi tak bo ledwie na srednich z lagami... (to tez kwestia wondowsa, na xp sporo lepiej dziala niz na 7)
Poza tym Wolf ET, cs... przyjemnie można się pocisnąć ;]
-
- Kontakt:
Polecam jeszcze Hervest MoonVin_OSW pisze:pokemony na GBA

Teraz nie mam za bardzo czasu grać. Ale jak już gram to tylko w stare gry. Nie lubię nowych. Stare są trudniejsze, dłuższe. GTA 3, Vice City i San Andreas. Na GBA to pokemony, wersja mi obojętna, w większość grałem, a także Hervest Moon - żeby tą grę na 100% przejść to trzeba się naprawdę wysilić, nie sądziłem że gra na tak prymitywną konsole może być tak bardzo rozbudowana. Po za tym cs od 5ciu lat, no i inne starsze tytuły jak COD 1,2, DOD, Age of empires, itp.
Ja ostatnio magluję Sniper Elite v2. Gierka mnie na prawdę URZEKŁA! Grafika zacna, mega wypaśne replaye strzałów wraz z ujęciami rentgenowskimi, ukazującymi jakie kula sieje spustoszenie w ciele. Bardzo realistyczne rozwiązania typu: odbijające się światło od lunet innych snajperów, trajektoria lotu kuli i itp.
Planuję jeszcze dokupić dodatek - misja polega na zabiciu Hitlera.
Rzadko która nowa gierka mi wpadła w oko.
Bardzo łatwo uszkodzić samochód. Wystarczy uderzyć podwoziem w pieniek i tracimy olej albo hamulce.
Chyba jeszcze nie powstała dotychczas bardziej realistyczna rajdówka.
A jeśli chodzi o grywalność, to CoD 2. Codziennie ze znajomymi pykam po sieci. Nowsze CODynie mają tego klimatu, pomimo, że grafika lepsza.
Planuję jeszcze dokupić dodatek - misja polega na zabiciu Hitlera.
Rzadko która nowa gierka mi wpadła w oko.
Polecam RBR. Wcześniej (i nadal) lubiłem grać w Richard Burns Rally. Może grafika nie powala jak na te czasy, ale jest to jeden z najbardziej realistycznych symulatorów rajdowych. Zablokujesz koła hamulcem w zakręcie, to samochód jedzie prosto. Hamowanie lewą nogą, dozowanie gazu. Dużo można pościągać patchy, tj. dodatkowe samochody: Pug 307, Cordoba, Lancer Evo 6, Clio, wszystkie modele Imprez, dodatkowe trasy, banery, pogode, grafikę samochodu oraz ustawienia można samemu edytować w photoshopie i w plikach ini. Można pilota zmienić, swoją twarz można wkleić. Praktycznie wszystko z tą grą można zrobić, nawet menu po polsku można zrobić prostym sposobem.freed pisze:Znacie jakieś dobre symulatory wyścigowe na PC?
Bardzo łatwo uszkodzić samochód. Wystarczy uderzyć podwoziem w pieniek i tracimy olej albo hamulce.
Chyba jeszcze nie powstała dotychczas bardziej realistyczna rajdówka.
A jeśli chodzi o grywalność, to CoD 2. Codziennie ze znajomymi pykam po sieci. Nowsze CODynie mają tego klimatu, pomimo, że grafika lepsza.