marzocchi z1 2007 problem z tlumikiem
marzocchi z1 2007 problem z tlumikiem
bardzo prosze o pomoc
niedawno kupilem marzocchi z1(uzywane) sprzedawca zapewnil mnie (sprzedawca z dh-zone) ze tlumienie dziala i wszystko jest okey. lecz gdy wsadzilem kolo amor wybija jak xcr nawet po tym jak wlalem gesty olej. jest moze jakis sposob na to ? niewiem moze tlumik z duro czy cos... bardzp prosze o pomoc bo juz nie moge... wydalem sporo kasy i chce zeby to dzialalo.
niedawno kupilem marzocchi z1(uzywane) sprzedawca zapewnil mnie (sprzedawca z dh-zone) ze tlumienie dziala i wszystko jest okey. lecz gdy wsadzilem kolo amor wybija jak xcr nawet po tym jak wlalem gesty olej. jest moze jakis sposob na to ? niewiem moze tlumik z duro czy cos... bardzp prosze o pomoc bo juz nie moge... wydalem sporo kasy i chce zeby to dzialalo.
-
- Kontakt:
lewa golen 150 i prawa golen 150 chodzi ot mililitry tak ? wlalem nawet gestszy olej zeby sprawdzic czy tlumik wg lcos lapie okazalo sie ze nie
czy jestmozliwosc zmiany tlumika na np z duro albo launcha zeby byl tani... poniewaz sama praca amora jest super tylko nie ma tlumienia.
a stukajaca sprezyna ? co moge zrobic zeby nie stukala ? np jesli owinac to czym ? bo juz widzialem owijane sprezyny
czy jestmozliwosc zmiany tlumika na np z duro albo launcha zeby byl tani... poniewaz sama praca amora jest super tylko nie ma tlumienia.
a stukajaca sprezyna ? co moge zrobic zeby nie stukala ? np jesli owinac to czym ? bo juz widzialem owijane sprezyny
kupilem to od niego tylko i wylacznie przez dh-zone a on sie upiera ze u niego to dzialalo a ja sprawdzalem i to nei raz... tlumik jest zepsuty ale z tego co wiem w regulaminie nie ma czegos takiego jak na allegro ze musi byc zgodny z opisem... czy myle sie i moge isc z tm roga sadowa jesli nie zwroci kasy ?
-
- Kontakt:
Na dole masz regulacje tłumienia. Kręć na siłę (często jest przekręcona na - aż za bardzo i iglica musi wpaść zpowrotem na gwint) w stronę minusa/żółwika czy co tam jest. Musi zadziałać, RV jest tak banalnym tłumikiem że aż trudno jest go zepsuć. Dodam jeszcze, że pewnie olej nie przelał się do końca goleni, pokręć parę minut w jedną i drugą stronę. Pomoże.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
-
- Kontakt: