Jaki łańcuch kupić do...??????
-
- Kontakt:
Jaki łańcuch kupić do...??????
Witajcie !! Mam pewnien problem z wyborem nowego łańcucha nie wiem z jakich wybrać czy ze Srama czy z Shimano nie wiem który bedzę wytrzymalszy i poprostu trwalszy nie mam zaduzo kasy ale piszcie wszystko co proponowalibyście. Mam ksete Sram 5.0 jak miało by to pomuc :) Prsoze o odpowedzi z głową :-)
DIRT - DUAL - 4CROSS - STREET
gg 5137052
gg 5137052
-
- Kontakt:
łańcuch
acha i jescze jedno jezeli to bede potrzebne to bede miał korbe jednoblatową i napinacz socho
DIRT - DUAL - 4CROSS - STREET
gg 5137052
gg 5137052
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm ja mam jakis shit i sie zastanawiam nad nowym...
mam ss w pouincie i srama 50 kasete. i chce cos co mi w kasete wejdzie i bedzie WYTRZYMALE w ***
maybe kmc? tak do 50 zl dostane jakis zajebisty?
obecny lanuchc xc peka mi notorycznie. i mie to wkurza.
mam ss w pouincie i srama 50 kasete. i chce cos co mi w kasete wejdzie i bedzie WYTRZYMALE w ***
maybe kmc? tak do 50 zl dostane jakis zajebisty?
obecny lanuchc xc peka mi notorycznie. i mie to wkurza.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Cszyvy - kupuj srama PC1. Naped do lancuchow jednorzedowych, ale nie tak szeroki jak do bmx`ow. Naprawde dobra rzecz, za niewielkie pieniadze (za swoj dalem 25zl). Przejezdzilem na nim od pazdziernika, przez cala zime i do dzis. Pekl mi raz, i to z mojej winy, bo mialem skuwacz lancucha do dupy i mi wygial blaszke tam gdzie wchodzi metalowy bolec laczacy ogniwa. Tak to nic sie z lancuchem nie dzieje.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
hmm no dzieki pasqd - zoabcze go u ciebie w biku to pewnie sie zdecyduje :) ja dostalem od kumpla pare ogniw zapasowych to daje rade narazie. jak peknie to zepne i tak w kolko... :) musze skads wyczarowac jakies 250 zl to bede na najblizsze pare miechow ustawiony ze sprzetem :)
www.bikeaction.pl